|

Kılıçdaroğlu 'İnce' sorularına kaçamak yanıtlar verdi: Türkiye'nin gündemi bu mu Allah aşkına?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, FETÖ kumpası ve CHP'lilerin 'kaset' ve 'para aldı' iddiaları sonrası cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi. Yaşananlar sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ve partisine yöneltilen 'şantaj' tepkilerimi 'Rusya yaptı' diyerek savuşturmaya çalıştı. Katıldığı canlı yayında konu hakkında kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu, "İnce'yi aradım fakat ulaşamadım. Kendisini kucakladığımızı söyleyecektim, sofraya davet edecektim." diye konuştu. İnce'yi Ankara'daki mitingde davet edeceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Bizi destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Bu konuda görüşmemiz olmadı" dedi. Sözlerinin devamında İnce konusunun gündemde olmaması gerektiğini söyleyen CHP lideri, "Türkiye'nin gündemi bu mu Allah aşkına?" ifadelerini kullandı.

22:51 - 12/05/2023 Cuma
Güncelleme: 00:10 - 13/05/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Kılıçdaroğlu, İnce'ye kurulan kumpasın gündem olmasından rahatsız oldu
Kılıçdaroğlu, İnce'ye kurulan kumpasın gündem olmasından rahatsız oldu

FETÖ’cüler seçime birkaç gün kala kumpasları yoğunlaştırdı. Örgütün cezaevinden kaçırıp iki senedir kontrol ettiği Ali Yeşildağ, firari FETÖ’cü Cevheri Güven’in yazdığı iftira metinlerini sosyal medyada okumaya başladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisine FETÖ eliyle yöneltilen ve CHP'lilerin gündeme taşıdığı 'kaset' ve 'para aldı' iddiaları sonrası dün cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi.

İnce'ye operasyonu yayan CHP, FETÖ'yü aklayıp Rusya'yı suçladı

Yaşananlar sonrasında hedef haline gelen Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen tepkileri 'Rusya' diyerek savuşturmaya çalıştı. Twitter hesabından kaset ve şantajların ardında Rusya'nın olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu,
"Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Elinizi Türk’ün devletinden çekin."
ifadelerini kullanarak FETÖ'yü aklamaya çalıştı.

Canlı yayında itiraflar: İnce telefonlarımı açmadı

Fox TV canlı yayında konu hakkında kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu,
"İnce'yi aradım fakat ulaşamadım. Kendisini kucakladığımızı söyleyecektim, sofraya davet edecektim."
diye konuştu.


"Bizi destekleyeceğini söylemedi"

İnce'yi Ankara'daki mitingde davet edeceğini belirten Kılıçdaroğlu,
"Bizi destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Bu konuda görüşmemiz olmadı
" dedi.

İnce gündeminden rahatsız oldu: Türkiye'nin gündemi bu mu Allah aşkına?

Sözlerinin devamında İnce konusunun gündemde olmaması gerektiğini söyleyen ve bu konuyu mitinglerde gündeme getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan CHP lideri,
"Türkiye'nin gündemi bu mu Allah aşkına?"
ifadelerini kullandı.
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Muharrem İnce
#CHP
#Memleket Partisi
#Rusya
#FETÖ
1 yıl önce