|

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan Sürücüleri Uyardı

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Ramazan Bayramı tatilinin dört güne çıkmasıyla birlikte memleketlerine veya tatil beldelerine gitmeyi planlayanları trafik kazalarına karşı uyardı.

Yeni Şafak
12:18 - 12/07/2015 Pazar
Güncelleme: 09:20 - 12/07/2015 Pazar
IHA

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, bayramlarda trafik kazalarında büyük bir artış yaşandığına dikkat çekerek, “Ülkemizde maalesef bayramlarda yaşanan trafik kazalarının bilançoları çok acı oluyor. Yaz olması ve tatilin 4 güne çıkarılması sebebiyle vatandaşlarımız yazlık ve tatil beldelerine akın edecek.


Ramazan ayı bitiyor ama her ne kadar bitse de gündüzün sıcaklığı insanları bunaltıyor. Bu bayramda da vatandaşlarımızın serin saatlerde yola çıkması daha iyi olur. Yaz aylarında sürücülerin dikkat etmesi gereken diğer bir durum da yol yapım çalışmaları. Sıcaklardan eriyen asfalt ile yol yapım çalışmalarında yola dökülen mıcırın sürücüler açısından tehlike yarattığı bir gerçek. Yetkililerimiz bu tür yollara işaret koyarak sürücüleri uyarmalı ve önlem alınmalı" dedi.


Başkan Karamercan, tüm vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi temennisinde bulunarak, “KONESOB olarak İslam Âleminin, esnaf kardeşlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten duygularla kutluyor, huzur ve barış içerisinde bir bayram geçirmemiz dileğiyle bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

#KONESOB
#Bayram tatili
#Trafik kazaları
9 yıl önce