MHP Ardahan İl Teşkilatını da feshetti: Yeni başkan belli oldu
16:47, 21/04/2026, SalıG: Güncelleme: 17:09, 21/04/2026, Salı
Yeni Şafak

MHP'de, İstanbul İl Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatının ardından Kütahya, Eskişehir, Kars, Bilecik, Çanakkale, Muğla ve Bolu İl Teşkilatları feshedilmişti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ardahan İl Teşkilatının feshedildiğini duyurarak, il başkanlığı görevine Sevim Köseliören’in atandığını açıkladı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ardahan İl Teşkilatının feshedildiğini bildirdi.
Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada,
"Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Teşkilatı, parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, tüzüğümüzün 34. maddesi uyarınca feshedilmiştir. Yine aynı maddelerin verdiği yetki çerçevesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Başkanlığı görevine Sevim Köseliören atanmıştır"
ifadesini kullandı.MHP'de, İstanbul İl Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatının ardından Kütahya, Eskişehir, Kars, Bilecik, Çanakkale, Muğla ve Bolu İl Teşkilatları feshedilmişti.

Gündem
Ömer Çelik'ten Özgür Özel'in sözlerine sert tepki: Siyasi zavallılık ve şuursuzluk

Gündem
Bahçeli’den 'Dijital Kuşatma' uyarısı: Evlatlarımız tehlike altında

Gündem
MHP Bolu İl Başkanlığı görevine atanan isim belli oldu
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.