|

MHP’de pazarlık olmaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile ittifak konusunda “Şu anki çalışma 30 büyükşehirin üzerinde yoğunlaşmaktadır” dedi. Bahçeli, “Her şey dikkate alınmaktadır. MHP’de pazarlık söz konusu olmaz” diye konuştu.

Nur Banu Aras
04:00 - 5/12/2018 среда
Güncelleme: 02:43 - 5/12/2018 среда
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grubunda konuştu. Bahçeli, sonrasında da soruları yanıtladı. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

(İttifak çalışmaları) AK Parti ve MHP’den iki yönetici bir araya gelerek çalışıyor. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’ye dönüşü ile birlikte arzularlarsa MHP ile görüşmek isterlerse görüşmeye hazır olduğumuzu ifade etmek isterim. (Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın randevu talebi oldu mu, sorusuna) Venezuela’dan da randevu istenmez yani.

30 BÜYÜKŞEHİRE YOĞUNLAŞTIK:

* Şu anki çalışma 30 büyükşehrin üzerinde yoğunlaşmaktadır. Her şey dikkate alınmaktadır. 2014-2018 verileri göz önünde bulundurulmaktadır. Zannediyorum hayırlı bir sonuç elde edilecektir. MHP’de pazarlık söz konusu olmaz.

ERDOĞAN’A G-20 ÖVGÜSÜ:

* (G-20 zirvesi) Türkiye haklı ve meşru duruşuyla damga vurmuş, bilhassa Cumhurbaşkanı’nın 1 Aralık’ta düzenlemiş olduğu basın toplantısındaki sözleri gerçekten de etkili ve isabetli olmuştur. Türkiye, G-20 Zirvesi’nde hakkın ve haklının sözcüsü mertebesine çıkarak tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Erdoğan’ın, hak ve adaleti gözetmeyen bir sistemin ilanihaye devam etmeyeceğine vurgu yapması, terör örgütlerinin arkasında duran müttefiklerimizin gözlerinin içine baka baka eleştirilerini dile getirmesi çok değerli ve önemlidir. Biz bu düşüncelere aynen ve eksiksiz iştirak ediyoruz.

MASKELERİ İNDİRİLDİ:

* Fırat’ın doğusunu bölücü terör örgütünün zulmünden kurtarma iradesinin G-20 Zirvesi’nde gündeme taşınması, Kaşıkçı cinayetinde parmak izi bulunan faillerin maskelerinin indirilmesi takdir edilecek duruştur.

Türkiye sınırının dibinde, ABD’nin gözlem noktaları kurmak için harekete geçmesi tam rezalettir. Müttefik olduğumuz ülkenin PYD-YPG lehine gözcülük yapması, PKK/YPG’yi alenen muhafaza altına alması ne hukukla, ne adaletle, ne de ittifak onuruyla bağdaşmaktadır. Bunun adı terör ajanlığıdır, terörist seviciliktir. ABD, PKK/YPG’nin dümen suyuna çoktan girmiştir.

AYRANIMIZ KABARIRSA:

* Gözlem noktalarından Türkiye’yi izleyen ABD derin bir çukurdadır. YPG’li teröristler ABD’li askerlerle nöbetleşe gözcülük yapsalar da, bu milletin ayranı bir kabarırsa, bu devletin sabrı bir taşarsa, alimallah herkes kaçacak delik, canını kurtaracak yer arayacaktır.

FRANSA’YA GEZİ CEVABI:

* Gezi olayları esnasında polisin meşru müdahalesinden rahatsız olan Fransa, olayları bastırmak amacıyla orantısız tepkiye tevessül etmiştir. Bir ara ülkemize ayar ve akıl vermeye kalkışan Fransa’nın bizatihi OHAL ilanını tartışmaya başlaması da çok manidar bir gelişmedir.

  • Müslümanlara ihanet
  • ALMANYA’NIN İSLAM KONFERANSI:
  • * Bu konferansta Diyanet yok sayılmıştır. Almanya’nın ılımlı İslam taraftarlarının veya dinler arası diyalogcuların izinden giderek dinimizi FETÖ’cülerin işbirliğiyle keyfi şekilde yorumlaması tüm Müslümanlara ihanettir.
  • KILIÇDAROĞLU KARANLIKTADIR:
  • * (CHP liderinin Almanya ziyaretini eleştirirken) PKK’lılardan ve FETÖ’cülerden fırsat bulup, sözde konferansa tek söz edememiş olmasıdır. Ne yaptığını, nereye savrulduğunu ya bilmiyor ya da tutsak alındığından sesi çıkmıyor, çıkamıyor. Her iki durumda da CHP Genel Başkanı kayıptır, karanlıktadır. Seni ve zihniyetini HDP de çürük İP de tutamaz.
  • MUHALEFETİN ÖNERGELERİ:
  • * CHP- İP verkaçıyla hazırlanan, HDP’nin tezahüratı eşliğinde varlık bulan Meclis araştırma önergeleri siyasi butlandır, bizim için doğmadan ölmüştür. Niyetleri kötüdür, hedefleri kirlidir, maksatları arızalıdır. Bu hesap sandıkta görülecektir.”
#Devlet Bahçeli
#MHP
#Yerel Seçim
5 лет назад