
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suudi Arabistan’ın Mekke ve Cidde şehirlerinde yoğun bakım servislerinde yatan 13 vatandaşımız ve beraberindeki 6 refakatçisinin Türkiye'ye getirileceğini açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada söz konusu nakil için Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait C-130 uçağının görevlendirildiği belirtildi.
Suudi Arabistan'da yoğun bakım servisinde yatan 13 Türk vatandaşı ve beraberindeki altı refakatçi Türkiye'ye getiriliyor.
Söz konusu gelişmeyi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu.

Bakanlığın X hesabından yapılan paylaşımda Mekke ve Cidde şehirlerinde yoğun bakım servislerinde yatan 13 hasta ile altı refakatçisinin Ankara'daki hastanelere nakledileceği belirtildi.
Bakanlık söz konusu nakil için ise Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait C-130 uçağının görevlendirildiğini kaydetti.

"Vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz"
"Suudi Arabistan’ın Mekke ve Cidde şehirlerinde yoğun bakım servislerinde yatan 13 vatandaşımız ve beraberindeki 6 refakatçisini, Ankara'daki hastanelere nakletmek için Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait C-130 uçağı görevlendirildi. Vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."











