|

Pendik'te korkunç vahşet! 16 parçaya bölünmüş erkek cesedi bulundu

Pendik'te iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış halde bulunan cesedin N.S. isimli bir erkeğe ait olduğu tespit edilirken kan donduran detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Konteynerlere atılan cesedin kafa derisinin yüzüldüğü, 16 parçaya bölündüğü ve birden fazla çöp konteynerine atıldığı belirlendi.

14:28 - 27/05/2024 Pazartesi
Güncelleme: 15:57 - 27/05/2024 Pazartesi
Diğer
Pendik'te iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu.
Pendik'te iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu.

Pendik'te iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu.

Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde bir kişi sabah saatlerinde çöp attığı sırada parçalanmış ceset gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattı. İnceleme sonucunda, cesedin kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış iki farklı konteynerde bulunduğu ve erkek cesedi olduğu tespit edildi. Ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kan donduran detay: 16 parçaya bölünmüş

Olayın ortaya çıkan detayları ise dehşete düşürdü. Konteynerlerde yapılan incelemeler sonucunda, cesedin kafası ve diğer vücut parçaları toplandı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopsi ve inceleme çalışmalarında, kafa derisinin yüzüldüğü ve her iki bacağının bedenden kesildiği, ayrıca diz ve ayak bileğinde de kesiler olduğu tespit edildi. Bulunan parçalardan bir bacakta platin olduğu ve cesedin 16 parçaya bölündüğü belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, konuyla ilgili çalışmaları sürüyor.



#İstanbul
#Pendik
#vahşet
#çöp konteyneri
#ceset
21 gün önce