|

İstanbul'da şafak vakti 25 adrese torbacı baskını: Çok sayıda gözaltı var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti harekete geçti. 25 adrese düzenlenen baskınlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

08:06 - 9/11/2021 Salı
Güncelleme: 08:07 - 9/11/2021 Salı
DHA
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu, çok sayıda şüpheli gözaltında
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu, çok sayıda şüpheli gözaltında

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu sattıkları belirlenen ve torbacı olarak adlandırılan şüphelilere yönelik il genelinde operasyon düzenledi.


Önceden belirlenen 25 adrese şafak vakti düzenlenen operasyonda adreslerde arama yapıldı, çok sayıda şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

BAYRAMPAŞA'DA BİR GÖZALTI

Operasyonda baskın yapılan adreslerden biri de Bayrampaşa ilçesi Muratpaşa Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın birinci katındaki daire oldu.


Özel harekat ekiplerinin desteğiyle eve giren polis, narkotik arama köpeği Wisha ile içeride arama yaptı. Baskın sonrası bir şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.






#Torbacı operasyonu
#Uyuşturucu operasyonu
#İstanbul uyuşturucu operasyonu
2 yıl önce