|

Ya beka ya bela

MHP lideri Bahçeli, 31 Mart’ın bir beka seçimi olduğunu belirterek, “Şimdi karşımızda iki seçenek var; ya hep birlikte olacağız ya da hep birlikte yok olacağız, ya beka diyeceğiz ya da belaya razı olacağız” dedi.

Nur Banu Aras
04:00 - 13/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 02:50 - 13/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Yozgat ve Kırıkkale’de partisinin mitinglerinde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Beka için milli karar, cumhur için istikrar. Cumhur İttifakı istikbalin mimarıdır” dedi. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

Bu defa ki yerel seçimler hayati derecede önemlidir ve bundan önceki yerel seçimlerden farklıdır. Kim ne söylerse söylesin, 31 Mart seçimleri bir beka seçimidir. Bu seferki seçimler ya geleceğin sis perdesini aralayacak ya da zifiri karanlığın hakim olmasına yol açacaktır.

SON KOZLARINI OYNUYORLAR

Milli birlik ve beraberliğimize hasım odaklar, 31 Mart’a kaos ve kriz gözüyle bakıyorlar. Türkiye’nin güçlenmesinden rahatsız olanlar her çirkefliğe tevessül ediyorlar. İstikrardan korkanlar son şanslarını deniyorlar, son kozlarını oynuyorlar. Güçlü Türkiye arzumuzu kıskananlar zilletin safında toplandılar.

Lider ülke Türkiye ülkümüzü yok sayanlar, kapı kapı fitne taşıyorlar. Alayı birden ülkemizi kaosa sürüklemeye gayret ediyor. Şimdi karşımızda iki seçenek var; ya hep birlikte olacağız ya da hep birlikte yok olacağız ya beka diyeceğiz ya da belaya razı olacağız.

KILIÇDAROĞLU’NDAN KURTULUN

Bu Kılıçdaroğlu’ndan kurtulun, CHP’ye çöreklenmiş defolu siyasetçileri sırtınızdan atın. Hani diyorlar ya ‘CHP’nin yanlışları Ağrı Dağı’nı da aştı’ diye. Ne Ağrı Dağı, bunların yanlışı Everest’i geçti Everest’i. CHP’ye oy veren vatandaşlarım kimsesiz değildir. Cumhur İttifakı onları da kucaklayacaktır. Atatürk’ün CHP’sinin PKK’lılarla bir araya geldiğini görmek bu partinin geçmişi açısından utanç kaynağı, rezalet yumağı, yüz kızartıcıdır. Kılıçdaroğlu’nun çizgisi Kuvayımilliye değil olsa olsa Kuvayi İnzibatiye’dir.

#MHP
#Devlet Bahçeli
5 yıl önce