|

4 farklı Game of Thrones dizisi geliyor

Sekizinci sezonuyla sona erecek olan Game Of Thrones'ta (Taht Oyunları) yeni projeler gündemde. Geçen sene de gündeme gelen spin-off projesi gerçek oldu. HBO, reyting rekorları kıran Game of Thrones evrenini genişletmek üzere 4 farklı spin-off dizisini izleyiciyle buluşturacak.

Yeni Şafak
14:54 - 5/05/2017 Cuma
Güncelleme: 14:56 - 5/05/2017 Cuma
Diğer
HBO, şimdiden yapım çalışmalarına başladı. ​Çekilecek olan 4 spin-off dizisinin, George R.R. Martin’le ayrı ayrı çalışacak olan senarist ekibini oluşturdu.
HBO, şimdiden yapım çalışmalarına başladı. ​Çekilecek olan 4 spin-off dizisinin, George R.R. Martin’le ayrı ayrı çalışacak olan senarist ekibini oluşturdu.
Tüm dünyada izlenme rekorları kıran
Game of Thrones
'un (Taht Oyunları) 7. sezon için geri sayımın başladığı şu günlerde dizi ile ilgili her gün yeni bir haber çıkıyor.

Geçmiş sezonların aksine bu yıl yaz aylarında (16 Temmuz) izleyici karşısına çıkacak olan Game of Thrones, geriye kalan 13 bölümünün ardından ekran macerasını sonlandıracak.

Senarist ekibi oluşturuldu

The Guardian'ın haberine göre; HBO, Game of Thrones’un geçmiş evrenine ışık tutmak ve dizideki karakterlerin kendilerine özgü hikayelerini anlatmak üzere 4 farklı spin-off dizisini izleyiciyle buluşturacak.


Dizi hayranlarını oldukça heyecanlandıran bir gelişme niteliğinde olan bu durum karşısında HBO, şimdiden yapım çalışmalarına başladı. Çekilecek olan 4 spin-off dizisinin, George R.R. Martin’le ayrı ayrı çalışacak olan senarist ekibini oluşturdu.

Buna göre Max Borenstein (Kong: Skull Island), Jane Goldman (Stardust, Kingsman: The Secret Service), Brian Helgeland (Legend) ve Carly Wray (Mad Men, The Leftovers) 4 spin-off dizisinin senaryosunu kaleme alacaklar.

#Game of Thrones
#Game of Thronesun yazarları
7 yıl önce