|

Aylık gelirinin bin lira olduğunu söyleyen Berkay: Arkadaşlar takılmayın bunlara

Arda Turan ve Berkay Şahin, 3 ay önce yaşadıkları kavganın ardından bugün ilk kez mahkemede hakim karşısına çıktı. "Aylık geliriniz ne kadar?" sorusuna Berkay Şahin "bin lira", Arda Turan ise "300 bin lira" olarak yanıt verdi. Berkay Şahin'in geliri sosyal medyada alay konusu olunca şarkıcı Instagram hesabından açıklama yaparak, "Arkadaşlar bin TL gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim ortada. Bin TL kazanmadığımın herkes farkındadır. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin" dedi.

Yeni Şafak
11:17 - 30/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 12:35 - 30/01/2019 Çarşamba
AA
Berkay Şahin adliyeye eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte geldi.
Berkay Şahin adliyeye eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte geldi.
Yaşadıkları kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin, müşteki-şüpheli olarak yargılanacakları dava kapsamında hakim karşısına çıktı.
Duruşmada kimlik tespiti yapılan Arda Turan, aylık gelirinin 300 bin lira olduğunu söylerken, şarkıcı olduğunu belirten Berkay Şahin ise bin lira aylık geliri olduğunu ifade etti.

Ünlü şarkıcının gelir beyanı olay oldu. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren 'gelir beyanı'na Berkay'dan açıklama geldi. Kişisel ınstagram hesabından açıklama yapan Berkay şunları söyledi:

  • "Arkadaşlar bin TL gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim ortada. Bin TL kazanmadığımın herkes farkındadır. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin!"

#berkay şahin
#arda turan
5 yıl önce