|

Bagaj parası ödememek için 12 kat giyindi

İskoç şarkıcı James McElvar, bagaj parası vermemek için altı tişört, beş kazak, üç pantolon, iki eşofman, iki ceket giyen ve iki şapka taktı. Tam 12 kat giyinen şarkıcı, uçakta sıcaklayınca bayıldı.

Yeni Şafak
11:56 - 12/07/2015 Pazar
Güncelleme: 12:03 - 12/07/2015 Pazar
Diğer

İskoçyalı bir müzik grubunda şarkıcı James McElvar, ekstra bagaj parası vermemek için 12 kat giyinerek uçağa bindi. Sıcaktan bayılan McElvar'a sağlık görevlileri müdahale etti.



Ağırlık yapan tüm kıyafetleri üstüne giydi


İskoçya'nın Glasgow kentinde Rewind adlı bir müzikgrubundan 19 yaşındaki şarkıcı James McElvar, ekstra bagaj parası vermemek amacıyla sıra dışı bir yönteme başvurdu. Zira, McElvar, ağırlık yapan kıyafetlerinin tümünü giyerek uçağa bindi.



Tam 12 kat giyindi


Independent'ın haberine göre, gruptaki arkadaşlarıyla Londra 'dan Glasgow'a giden uçağa binmek isteyen McElvar'a valizinin limitin üstünde ağır olduğu ve ekstra olarak 45 sterlin ödemesi gerektiği söylendi. Parayı ödemek istemeyen McElvar, kıyafetleri valizden çıkarıp üstüne giyerek uçağa bindi. Altı tişört, beş kazak, üç pantolon, iki eşofman, iki ceket giyen ve iki şapka takan McElroy, uçakta sıcaklamaya başladı ve bayıldı.



Uçaktaki bir sağlık görevlisinin müdahalesiyle ayılan ve daha sonra hastaneye kaldırılan McElroy'un durumunun iyi olduğu bildirildi. Genç şarkıcı, olay anında kalp krizi geçirdiğini düşündüğünü söyledi.


#James McElvar
#iskoçyalı şarkıcı James McElvar
#bagaj parası
9 yıl önce