|

Diriliş Ertuğrul 116. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 116. bölüm fragmanı yayınlandı. Emir Sadettin Köpeğin ölmesiyle heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul'da savaş başlıyor. Ertuğrul Bey ve alpleri arasında ''Ögeday Anadolu'nun fethi için hazırlıklarını tamamladı. Noyan adında bir komutanı ordunun başına koydu!'' diyorlar. Tekfur Noyan geri dönüyor. İşte Diriliş Ertuğrul 116. bölüm fragmanı...

Yeni Şafak
08:52 - 27/04/2018 Cuma
Güncelleme: 09:12 - 27/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul'un fragmanı yayınlandı.
Diriliş Ertuğrul'un fragmanı yayınlandı.

Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine izlenme rekorları kırmayı başardı. Emir Sadettin Köpeğin ölmesiyle heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı ise büyük merak konusu olmuştu.

Diriliş Ertuğrul 115. bölümde neler oldu?

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonrasında Ertuğrul’un planı sayesinde Hüsameddin Karaca ve Togan, Köpek’in güvenini kazanmıştı.

Obada ise Hafsa, gebeliğinden ötürü rahatsızlanmış ve Mahperi’nin önerisiyle Konya’ya şifahaneye gönderilmişti. Ahmet, imparatorun ordu vereceği haberini Kritos’a vermişti. Kamyeri’nin Ertuğrul tarafından kurtarıldığını öğrenen Köpek, öfkeden deliye dönmüştü. Marya ise Aydoğmuş’a gönderilecek bilgiyi verdiği sırada, Ahmet onun casusluk yaptığını öğrenmişti. Aydoğmuş, Günalp’ın gidişiyle meydanı boş bulmuş ve sultanla anasını öldürmek için, askerleriyle obaya saldırmıştı. Ertuğrul ise ulak kılığında Köpek’in otağına girmeyi başarmış ancak karşısında Günalp’ı bulmuştu.

İşte Diriliş Ertuğrul 116. bölüm fragmanı:
#Diriliş Ertuğrul
#Fragman
#TRT
#Dizi
6 yıl önce