|

Rekorlara koşan Müslüm filminin hasılatı dudak uçuklattı

Müslüm Gürses’in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan “Müslüm” filmi bir ayda 5 milyon seyirci tarafından izlendi. Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci'ye 30 bin lira veren yapım, 67 milyon lira hasılatıyla dudak uçuklattı.

Yeni Şafak
11:58 - 30/11/2018 الجمعة
Güncelleme: 14:13 - 30/11/2018 الجمعة
Diğer
Müslüm filmi rekordan rekora koşuyor.
Müslüm filmi rekordan rekora koşuyor.

Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan "Müslüm" filmi, bir ayda 5 milyon 56 bin izleyiciye ulaştı. Box Office Türkiye'den derlenen bilgilere göre, yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği filmden elde edilen hasılat ise 67 milyon lirayı geçti.

2018'in en çok izlenen yapımı

İzleyicinin yoğun ilgi gösterdiği film, 2018'in en çok izlenen yapımı olurken, 1989'dan günümüze en çok izlenen filmler arasında ise 8. sıraya yerleşti. Senaryosunu Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi'nin kaleme aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu ise Mustafa Presheva yaptı.

Hasılatta rekora koşuyor

Gürses'in çocukluğunu Şahin Kendirci'nin canlandırdığı yapımda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran da rol aldı. Film, 26 Ekim'de vizyona girmişti. Şahin Kendirci, yüksek hasılat yapan filmden 30 bin lira aldığını da söylemişti.


#Müslüm Filmi
#Müslüm Gürses
#Müslüm
٪d سنوات قبل