|

Murat Yıldırım o soru karşısında gülmemek için kendini zor tuttu

Atv'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster'in 787. bölümüne ilginç bir soru damga vurdu. Yarışmada sunucu Murat Yıldırım sorduğu sorudan sonra gülmemek için kendini zor tuttu. Şıklarda yazan Murat Yıldırım cevabı ünlü sunucuyu şaşırttı.

Yeni Şafak
09:47 - 28/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:06 - 28/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Murat Yıldırım
Murat Yıldırım

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Murat Yıldırım sorduğu bir soru sonrasında çok şaşırdı. Çünkü şıklardan birinde Murat Yıldırım yazıyordu ve doğru cevapta oydu.

'Suskunlar' dizisinde Ecevit karakterini hangi oyuncu canlandırmıştır? sorusunun cevabı Murat Yıldırım'dı. Ünlü sunucu şıkkı okuduktan sonra çok şaşırdı. Yarışmacı seyirci joker hakkını kullanarak soruyu doğru cevapladı.




Murat Yıldırım kimdir?

  • Türk dizi ve sinema oyuncusu Murat Yıldırım, 1979 yılında doğdu. Annesi ve babası aslen Mardinli olan oyuncu, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979’da Konya’da doğdu.
  • Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. 2012’de Tims Productions’ın yapımcılığını üstlendiği Show TV’de yayınlanan Suskunlar’da Ecevit karakterini canlandırdı. Şimdi ise Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak ister yarışmasında sunuculuk yapıyor.
#Murat Yıldırım
#Kim Milyoner Olmak İster
#Yarışma
5 yıl önce