|

"Yaşama Dair" karma sergi

Genç yeteneklere destek vermenin yanında sosyal projeleri de unutmayan Deyim Sanat Galerisi, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, yani Koruncuklarla el ele verip yeni yılın ilk sergisinde ''el verin, hayata tutunsunlar'' demenin mutluluğunu yaşıyor. Sergiden elde edilecek kazancı Koruncuklarla paylaşıyor, onların umudu oluyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 7/02/2014 Cuma
Güncelleme: 14:13 - 7/02/2014 Cuma
Yeni Şafak
"Yaşama Dair" karma sergi
"Yaşama Dair" karma sergi

Ulusal ve uluslararası sanatçılarla işbirliği yapan Deyim Galeri; Nişantaşı''ndaki şubesinde Dünyanın pek çok büyük şehrinde şubesi olan, New York''un ünlü Eden Gallery sanatçılarını ağırlıyor. Bunun yanı sıra Bulgar sanatçı Atanas Petrov, Yunanlı sanatçı Xchristakos, yerli sanatçılarımızdan Bengisu Bayrak, Ebru E. Düvenci, Fatih Başbuğ, Onur Gazeloğlu, Saim Dursun, Sema Çulam ve Sinem Pehlivan''ın eserlerine de ev sahipliği yapıyor. Kariyerlerinde önemli işler başarmış bu sanatçılar, Koruncuklar için bir araya geliyor.

8 Şubat – 8 Mart tarihleri arasında ziyaret edilebilecek Yaşama Dair sergisinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Deyim sanat galerisi Koruncuklarla el ele vermeye devam ediği sergi, 8 Şubat - 8 Mart 2014 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Deyim Sanat Galerisi

www.deyimsanatgalerisi.com

Şakayık Sk. Kamar Apt. No: 47/1

Nişantaşı / İstanbul(Nişantaşı katlı otoparkı sırasındayız)


10 yıl önce