|

Beşiktaş Konyaspor canlı izle canlı skor takibi! LİG TV BEIN Sports canlı izle

Beşiktaş Konyaspor (BJK-Konya) canlı izle canlı skor takibi haberimizde. Süper Lig’in 22. haftasında bu akşam saat 20.00'de oynanacak maç, Beşiktaş için şampiyonluk yolunda kritik bir önem taşırken Konyaspor içinse ligde kalması açısında önem taşıyor. Bu akşam LİG TV BEİN Sports'dan canlı olarak yayınlanacak olan BJK-Konya maçının canlı skor ve canlı anlatımını haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. İşte maça dair tüm ayrıntılar...

Yeni Şafak
17:04 - 16/02/2018 Cuma
Güncelleme: 17:59 - 16/02/2018 Cuma
Diğer
​Beşiktaş Konyaspor (BJK-Konya) canlı izle canlı skor takibi haberimizde.
​Beşiktaş Konyaspor (BJK-Konya) canlı izle canlı skor takibi haberimizde.

Beşiktaş Konyaspor (BJK-Konya) canlı izle canlı skor takibi haberimizde. 20 Şubat 2018 günü Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi maçına motive olmuş bir halde çıkmak isteyen Beşiktaş Konyaspor maçını kazanmak istiyor. Süper Lig'de işler istediği gibi gitmeyen Konyaspor'da ligde kalma mücadelesi veriyor. Beşiktaş, saat 20.00'de Konyaspor deplasmanında galibiyet serisine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Beşiktaş Konyaspor maçı LİG TV BEIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. BJK-Konya maçı canlı skor takini ve maçın canlı anlatımını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte maçın ayrıntıları...

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI CANLI SKOR CANLI ANLATIM:

Beşiktaş, Süper Lig’in 22. haftasında Konyaspor ile deplasmanda bu akşam oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.BJK Nevzat Tesisleri’nde Teknik Direkör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmalarının yer aldığı program, tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlı kafile Konya’ya gitti

Beşiktaş, Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Konya’ya gitti. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ile Kartal Yuvalarından Sorumlu Üyemiz Hüseyin Mican da kafilede yer aldı.Teknik Direktör Şenol Güneş’in 21 futbolcuyu dahil ettiği Konyaspor maçı kafilesinde şu isimler yer aldı:"Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Utku Yuvakuran, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Necip Uysal, Pepe, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love."


Vagner Love, Beşiktaş'ta seriyi sürdürme peşinde

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor ile 16 Şubat Cuma günü deplasmanda yapacağı maçta Vagner Love, bu ekibe karşı gol serisini sürdürmek için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek. Siyah-beyazlı takımın devre arasında transfer ettiği forvet oyuncusu, Türkiye kariyerinde Atiker Konyaspor'a karşı oynadığı maçları şu ana dek boş geçmedi.

Süper Lig'de ilk olarak Aytemiz Alanyaspor forması giyen Brezilyalı oyuncu, geçen sezon Atiker Konyaspor'a karşı görev aldığı 2 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandırdı. 33 yaşındaki oyuncu, Aytemiz Alanyaspor'un 2017-2018 sezonunun ilk yarısında ise Atiker Konyaspor'u deplasmanda 2-0 yendiği karşılaşmada bir kez gol sevinci yaşamayı başardı.

Aytemiz Alanyaspor kariyerinde yeşil-beyazlı ekibe karşı 3 karşılaşmada 4 kez fileleri havalandıran Love, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Beşiktaş formasıyla bu seriyi 4 maça çıkarmak için gol arayacak.

Türkiye kariyerinde en çok gol attığı ikinci takım

Atiker Konyaspor, Vagner Love'ın 1,5 sezonluk Süper Lig kariyerinde en çok gol attığı ikinci takım durumunda bulunuyor. Süper Lig'de toplam 35 golü bulunan ve bunların 7'sini Kardemir Karabükspor filelerine atan Brezilyalı oyuncu, yeşil-beyazlı takıma karşı ise 4 kez gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş formasıyla iyi başladı

Beşiktaş'a devre arasında transfer olan Vagner Love, yeni takımında da iyi bir başlangıç yaptı. Siyah-beyazlı formayı ilk olarak Bursaspor karşısında giyen Brezilyalı oyuncu, bu karşılaşmada gol bulamasa da 21. haftadaki Kardemir Karabükspor mücadelesinde 55. dakikada oyuna girerek 2 gol birden buldu.

Gol krallığı iddiası sürüyor

Geçen sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla gol kralı olan tecrübeli oyuncu, 2017-2018'de de bu yarışın içinde yer alıyor. Ligde şu ana dek 17'şer golü bulunan Bafetimbi Gomis ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra 14 defa bu sevinci yaşayan Adis Jahovic'in gerisinde bulunan Vagner Love, Atiker Konyaspor karşısında seriye devam ederek gol krallığı yarışındaki iddiasını sürdürmeye çalışacak.

SÜPER LİG'DE HAFTANIN MAÇLARI

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşmalarda görev alacak hakemler şunlar:

Yarın:

20.00 Atiker Konyaspor-Beşiktaş: Alper Ulusoy

17 Şubat Cumartesi:

13.30 Antalyaspor-Kayserispor: Mete Kalkavan

16.00 Demir Grup Sivasspor-Osmanlıspor: Mustafa Öğretmenoğlu

19.00 Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor: Ümit Öztürk

18 Şubat Pazar:

13.30 Bursaspor-Evkur Yeni Malatyaspor: Ali Palabıyık

13.30 Kardemir Karabükspor-Teleset Mobilya Akhisarspor: Volkan Bayarslan

16.00 Trabzonspor-Medipol Başakşehir: Bülent Yıldırım

19.00 Kasımpaşa-Galatasaray: Halis Özkahya

19 Şubat Pazartesi:

20.00 Gençlerbirliği-Göztepe: Serkan Çınar

Beşiktaş Konyaspor (BJK-Konya) canlı izle canlı skor takibi haberimizde sizlerle paylaştık.

#Beşiktaş
#Konyaspor
#BJK Konya
#Süper Lig
#Beşiktaş Konyaspor canlı izle
#Beşiktaş Konyaspor canlı skor
#Beşiktaş Konyaspor canlı
#canlı skor
6 yıl önce