|

Zonguldak Seçim 2019 - Zonguldak Belediye Başkanlığı Yerel Seçim Sonuçları

Zonguldak 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları ne durumda? 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Zonguldak ilinde hangi adayların kaç oy aldığı sayfamızda. Zonguldak Yerel Seçim sonuçları en hızlı şekilde Yeni Şafak Zonguldak Yerel seçim sonuçları sayfasında.

Yeni Şafak
21:39 - 31/03/2019 Pazar
Güncelleme: 15:45 - 27/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Zonguldak seçim sonuçları.
Zonguldak seçim sonuçları.

Zonguldak Seçim 2019 Belediye Başkanlığı oy sonuçları. Zonguldak ve ilçelerinde hangi adaylar ne kadar oy aldı? Adayların yarıştığı yerel seçimlerde Zonguldak seçmeni hangi adaya ne kadar oy verdi? Sandıkların açılıp sonuçların gelmesiyle birlikte Zonguldak ilinde seçmenlerin ve tüm kesimin merak ettiği, hangi adayın ne kadar oy aldığıydı. Zonguldak ilinde kıyasıya geçen seçim sonuçlarının detaylarına Zonguldak 2019 Yerel Seçim sonuçları sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

ZONGULDAK

Zonguldak, Türkiye'nin ili. Karadeniz kıyısında bulunan il, özellikle limanıyla Türkiye'nin Karadeniz ülkeleriyle arasındaki deniz ticaretinde önemli bir yere sahiptir. Ayrıca Türkiye'nin en zengin taşkömürü madenlerini barındırır. Fakat son dönemlerde gelirini tek yön olan taşkömüründen kazanması sebebiyle şehir her geçen gün gerilemektedir. 1995 yılında Karabük'ün il olması sebebiyle sanayi yönünden geri düşmesi şehirden dışarı göçü hızlandırmıştır. Şu anda halen aşırı oranda göç vermektedir.

Zonguldak'ın 2018 yılı itibariyle nüfusu 599.698'dir.

#Zonguldak yerel seçim sonuçları
#Zonguldak belediye başkanlığı seçim 2019
#Yerel seçim sonuçları Zonguldak
#Zonguldak seçim sonuçları
#Belediye başkanlığı seçim sonuçları
#Seçim sonuçları
5 yıl önce