|

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş'a destek

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de şampiyonluk yarışındaki rakipleri Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna sonuna kadar devam etmesini istediklerini söyledi.

Yeni Şafak
12:21 - 31/03/2017 Cuma
Güncelleme: 12:29 - 31/03/2017 Cuma
AA
Abdullah Avcı gündeme dair açıklamalar yaptı.
Abdullah Avcı gündeme dair açıklamalar yaptı.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam şampiyonluk yarışında ligin 29. haftasında evlerinde oynayacakları Beşiktaş maçının kritik olduğuna vurgu yaptı.



Avcı, "Beşiktaş, Yunan temsilcisi Olympiakos'u eleyerek çeyrek finale kaldığı günde kulübünüzün resmi Twitter hesabından 'Çeyrek finalistimiz Beşiktaş'ı kutlar, tüm güçlerini Avrupa kupalarına vermelerini dileriz' tweeti atıldı. Siz de aynı görüşü paylaşıyor musunuz" sorusuna ise şu yanıtı verdi:


  • "Bütün gücünü Avrupa kupalarına versin, (gülerek) aynı görüşü paylaşıyoruz, tabii ki paylaşacağız. Çok güzel bir şey, aslında bu çok birleştirici bir tweet. Kulüp olarak her şeye böyle yaklaşan bir yapımız var. Bu bir oyun, bu da oyunun güzellikleri. İnsanlara bu şekilde sunmamız lazım. 29. haftada Beşiktaş ile oynayacağımız maçı bir görelim. Bu bantta oraya kadar gidelim, o maçtan sonra bir şeyleri konuşmak daha doğru olacak. Her maç ilk dört için kolay değil. Onun için Beşiktaş bütün gücünü Avrupa kupalarına vermeyi sürdürsün. Kim kazanırsa onu tebrik edeceğiz. Geçen sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunu tebrik ettik. Şampiyon oluruz, olmayız ama bulunduğumuz yerin saygısını çok iyi görüyoruz. Bu, şampiyonluk kadar değerli. Bu güzel oyunu dahada güzelleştirmeye çalışıyoruz."
Cengiz Ünder uyarısı

Abdullah Avcı, A Milli Takım forması ile ilk golünü Moldova'ya atan genç oyuncusu Cengiz Ünder'in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ancak her anlamda geliştirmesi gereken özellikleri bulunduğunu aktardı.



Cengiz'in çok hızlı bir şekilde gelişim gösterdiğini vurgulan Avcı, şu ifadeleri kullandı:


  • "Attığı gol bizim adımıza da onun adına da Türk futbolu adına da son derece önemli. Bize geldiğinden bu yana 25 lig maçının 24'ünde oynadı. Dört Avrupa kupası oynadı, A Milli Takım'a kadar çıktı ve hazırlık maçında harika bir gol attı. Yeterli görmeyecek, başka hayaller kuracak, gelişecek, hem kişilik olarak hem de oyun olarak. Türk futboluna önemli, özel bir oyuncu kazandırmak için mücadelemize devam edeceğiz, henüz kazanmadı. Eğer böyle davranırsak kaybederiz, daha da üstüne koyması gerekiyor."




#Abdullah Avcı
#Beşiktaş
#Medipol Başakşehir
7 yıl önce