|

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a cevap: "Herkes hesabını verecek"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu'nda eski başkan Fikret Orman'ın eleştirilerini yanıtladı. Çebi, "Genel Kurul, 'paralar nerede?' diye sordu. Ben o şartlarda sizi nasıl ibra edebilirim? Fikret Bey maalesef değişmemiş. Bundan vazgeçmesini diliyorum" dedi.

Haber Merkezi
13:09 - 20/11/2021 Cumartesi
Güncelleme: 14:19 - 20/11/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Ahmet Nur Çebi
Ahmet Nur Çebi

Vodafone Park'ta siyah-beyazlı kulübün 2021 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Ahmet Nur Çebi, eski başkan Fikret Orman'ın sözlerine cevap verdi.

Çebi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

  • "Fikret Orman'ın buraya gelmesini takdir ediyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Ne konuşacaksak burada konuşalım. Fikret Orman'ın konuşması esasında beni mutlu etti. Birlik ve beraberlik çok önemli. Önemli olan kazandırdıklarımız, doğru söylemediği şeylere cevap vermek istiyorum."
"Kardeşimin adına ipotek yaptırdım"
  • "Kredi çok zor şartlarda alındı. Bir buçuk sene boyunca bu kredi bize kullandırılmadı. Ben kardeşimin adına ipotek yaptırdım ve o krediyi kullandık. Konuşacak çok konu var. Mali ve idari genel kurulu tarihlerimiz açıklandı. O tarihte bütün genel kurul üyelerimizi oraya bekliyoruz. Ben orada olacağım. Çıkan raporun ilgilendirdiği kişilerin de orada olacağından şüphem yok."
"Ben Twitter çocuğu değilim"

  • "Sosyal medyada sürekli bizi suçlayan bir başkan adayı var. Buraya gelmiyor. Kardeşim ben sana nasıl cevap vereceğim? Ben Twitter çocuğu değilim. Gel buraya."
"Fikret Bey maalesef değişmemiş"
  • "Benim hiç kimseden korkum yok. Hata yapıyorsak bedelini ödeyeceğim. Genel Kurul, 'paralar nerede?' diye sordu. Ben o şartlarda sizi nasıl ibra edebilirim? Fikret Bey maalesef değişmemiş. Bundan vazgeçmesini diliyorum."
"Herkes hesabını verecek"
  • "Bazı doğru söylemediği şeylere cevap vermek zorunda hissediyorum. TL'ye döndüm diyor, 50 milyon dolar dönerken, dönmeyen 34 milyon euro. Bundan sonra herkes hesabını verecek. Eğer bu koltuklarda oturuyorsak hata yapmayacağız, yaptıysak da hesabını vereceğiz."

"Gelin Beşiktaş'ı hep birlikte uçuralım"
  • "Bugün çok şükür kulübümüzün kimseye borcu yok. Davalar var, hiçbir çalışanımıza 1 kuruş borcumuz yok. Ben şov peşinde değilim. Benim için önemli olan Beşiktaş'ın haksızlığa uğramaması. Bizim için tek bir şey var, konu Beşiktaş'tır. Beşiktaş, benim için çok kutsaldır. Beşiktaş'ı gelin hep birlikte uçuralım."


#Ahmet Nur Çebi
#Beşiktaş
#Fikret Orman
2 yıl önce