|

Alves''in sırrı

Hemen hemen her gün akademide Jujitsu eğitimi alan Alves, öğrendiklerini tesislerdeki oda arkadaşı Caner Erkin''in üzerinde deniyor. Alves''e göre bu dövüş sporu, onu futbola daha iyi motive ediyor

.
00:00 - 7/06/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:17 - 7/06/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Alves''in sırrı
Alves''in sırrı

Fenerbahçe ile başarılı bir sezon geçiren Bruno Alves, başarısını geleneksel Japon dövüş sanatı Jujitsu''ya borçlu. Evinin yakınındaki akademide Jujitsu dersleri alan Alves''in çocuklarına da bunu aşıladığı, hatta Caner Erkin''e bu spora başlaması için telkinde bulunduğu öğrenildi. ''Gerçekten çok güzel bir spor. Çocuklarımı da bu spora başlattım. Futbol yaşantıma da çok güzel etkileri oluyor. Sizi daha iyi motive ediyor ve atletik olarak kuvvetlenmenizi sağlıyor'' diyerek Jujitsu''nun futboluna olan katkılarına değinen Portekizli yıldız, Caner''i bıktırmış durumda. Alves''in Jujitsu tekniklerini aynı zamanda oda arkadaşı olan Caner üzerinde denediği öğrenildi. Caner''i bu sporun içine çekmeye çalıştığını ifade eden Alves, ''Çocuğunu da getirsin birlikte yapalım diye teklifte bulundum. Üzerinde yeni teknikler deniyorum. Ona da öğretmeye çalışıyorum'' dedi.

TFF ligleri tescil etti

Futbol Federasyonu, 2013-14 sezonunda profesyonel ligler ile Ziraat Türkiye Kupası ve A2 Ligi''ndeki sonuçları tescil etti. Yönetim kurulu toplantısından sonra yapılan açıklamada, ''Futbol Müsabaka Talimatı''nın (FMT) 8. maddesi hükmü saklı kalmak üzere, hakem raporlarındaki sonuçlara ve bu sonuçlar esas alınarak düzenlenen puan cetvellerine göre, FMT''nın 26. Maddesi hükmü gereğince tesciline karar verilmiştir'' denildi.

Sunderland''in Sow ısrarı sürüyor!

Geçtiğimiz günlerde Moussa Sow Raul Meireles için 22 milyon Euro''luk teklif sunan Sunderland Kulübü, özellikle Sow için ısrarını sürdürüyor. Senegalli oyuncu için 12 milyon Euro''yu gözden çıkaran İngilizler, sarı-lacivertli kulübü iknaya çalışıyor. F.Bahçe yönetimi, sözleşmesinde ''17 milyon Euro''ya serbest kalır'' maddesi olan yıldız futbolcu için bu rakama yakın bir teklif gelmesini bekliyor. Yıllık 2 milyon 600 bin Euro''luk ücreti, 1 milyon 400 bin Euro''ya gerileyecek Senegalli golcü de, hayalinin Premier Lig olduğunu dile getirerek ayrılığa sıcak bakıyor.

GS Store saldırısında 8 sanık tahliye edildi

F.Bahçe''nin şampiyonluk kutlamalarında, Bağdat Caddesi''ndeki GS Store mağazasının saldırıya uğramasıyla ilgili 13 sanık hakkında ''Nitelikli hırsızlık'', ''Mala zarar verme'' ve ''Konut dokunulmazlığı ihlali'' suçlarını işledikleri gerekçesiyle 5''er yıl 8''er aydan, 18''er yıl 8''er aya kadar hapis cezası istemiyle açılan davanın ilk duruşması görülürken, 8''i tahliye edildi. G.Saray''ın avukatı zararın 826 bin TL olduğunu açıklarken, mahkeme duruşmayı erteledi. Duruşmada sanıkların ifadeleri ilginçti. S.Ç., ''Ateşin yandığını gördüm, ısınmak istedim'' derken, E.T. ise, ''Eşyalar yola saçılmıştı, eşe dosta veririz diye aldık'' savunmasını yaptı.

F.Bahçe''de Mali Genel Kurul günü

Fenerbahçe Kulübü''nün Olağan Mali Genel Kurulu, bugün yapılacak. Faruk Ilgaz Tesisleri''nde saat 10.30''da başlayacak genel kurula, üyelik aidatını yatırmış ve aidat borcu bulunmayan tüm üyeler katılabilecek. Mali konuların görüşüleceği genel kurulda, kulübün 2014 yılı bütçesi de karara bağlanacak.

10 yıl önce