|

'Beşiktaş'a ilgim var'

Ukrayna Ligi ekiplerinden Dnipro'nun Teknik Direktörü Miron Markevich, Siyah-Beyazlı takımın uzun süredir peşinde olduğu kaleci Denys Boyko ve stoper Douglas ile ilgili 'Beşiktaş'a giderlerse sevinirim' dedi.

Yeni Şafak
15:54 - 15/01/2016 Cuma
Güncelleme: 17:54 - 15/01/2016 Cuma
Diğer

Dnipro'nun teknik patronu Miron Markevich, Beşiktaş'ın istediği Denys Boyko ve Douglas ile ilgili çarpcı açıklamalarda bulundu.



Antalya'da Lig TV'ye konuşan Miron Markevich, "İki takım anlaşırsa ben de sevinirim. Boyko, Beşiktaş'a gider ve Beşiktaş'ın şampiyon olmasını sağlarsa sevinirim" dedi.



'Beşiktaş'a ilgim var'

Siyah-beyazlı takıma olan ilgisinin sebebi sorulan Miron Markevich, "Beşiktaş'ı takip ediyorum. Metalist Kharkiv'i çalıştırdığım dönemde Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmiştik. Beşiktaş'ta oynayan Sosa, Kharkiv'de oyunuyordu. O yüzden Beşiktaş'a ilgim var" dedi.



'Beşiktaş ile Dnipro anlaşırsa sevinirim
'

Douglas'ın siyah-beyazlı takıma transferi hakkında da konuşan Markevich, "Bildiğim kadarıyla Douglas ile Stuttgart da ilgileniyor ancak yine de iki takım arasında olan bir şey, Beşiktaş ile Dnipro anlaşırsa sevinirim" ifadelerini kullandı.


#denys boyko
#beşiktaş
#Miron Markevich
8 yıl önce