|

Beşiktaş'ın istediği kaleciyi açıkladı

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Liverpool'un Alman kalecisi Karius için teklif yaptığının duyumunu aldığını söyledi.

Haber Merkezi
11:09 - 20/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:48 - 20/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen.
Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen.

Beşiktaş'ın transfer gündemini NTV'de değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlıların teklif yaptığı kaleciyi açıkladı. Dilmen, Beşiktaş'ın Karius için kiralama teklifinde bulunduğunu kulübe yakın bir arkadaşından duyduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın kesinlikle bir kaleci alması gerektiğini ifade eden Dilmen'in açıklamaları şöyle;

  • "Ben Fabri'yi yollamazdım ancak belki oyuncu da çok ısrar etmiştir ve kulübün göndermesi gerekmiştir. Yayından sonra Beşiktaş Kulübü'ne yakın bir arkadaşımla görüştüm. Beşiktaş, Liverpool'un kalecisi Karius için kiralama teklifinde bulunmuş. Rakamı da söyledi ama kendi bildiğim bir konu değil. Beşiktaş'ın kaleci transferine ihtiyacı kesinlikle var. Tolga iyi kaleci ama o güveni bir türlü veremedi. Her geri pasta yüreği ağzına geliyor Beşiktaş taraftarın. Bu illaki hata yapacak anlamına gelmiyor. Dün çıkardıkları da vardı. Kurtardıklarıyla Tolga da maçı geri getirdi ancak Beşiktaş'ın muhakkak bir kaleci alması lazım."
Şampiyonlar Ligi finalinde gündeme oturmuştu

2016-2017 sezonunda Almanya’nın Mainz takımından Liverpool’a transfer olan Karius oyuncunun, Premier Lig ekibiyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Karius, geçen sezon Real Madrid’le yaptıkları ve 3-1 kaybettikleri Şampiyonlar Ligi final mücadelesinde yediği 2 hatalı golle gündeme oturmuştu.

#Beşiktaş
#Karius
#Rıdvan Dilmen
6 yıl önce