|

Bolt: Mourinho'yu istemiyorum keşke Kloop gelse

Jamaikalı atlet Usain Bolt, taraftarı olduğu Manchester United'ın başında Jose Mourinho'nun yerine Jurgen Klopp'u görmek istediğini açıkladı. ​​

Yeni Şafak
17:20 - 21/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:42 - 21/05/2016 Cumartesi
Diğer
Dünyaca ünlü Jamaikalı sprinter koyu bir Manchester United taraftarı olarak biliniyor.
Dünyaca ünlü Jamaikalı sprinter koyu bir Manchester United taraftarı olarak biliniyor.

Usain Bolt, taraftarı olduğu Manchester United hakkında açıklamalar yaptı. Jamaikalı atlet, hücum futbolu oynatan bir menajer istiyor. Cayman Adaları'nda bir televizyon programına konuk olan Usain Bolt kısa bir süreliğine futbol yorumculuğuna büründü.



Ntvspor'un aktardığına göre; 29 yaşındaki sporcu, Manchester United'ın başında Jurgen Klopp'u görmek istediğini açıkladı.



'Sir Alex'e hayranım'

Louis van Gaal'in takıma oynattığı oyunu beğenemediğini söyleyen Bolt, "Liverpool menajeri Klopp'un Manchester United'ın başına gelmesini isterdim. Hücum futbolcu seviyorum, Sir Alex Ferguson oynattığı gibi. O varken defansımız iyiydi ama daha çok atağı düşünüyorduk. Onun oynatmaya çalıştığı futbolu beğeniyordum" diyerek Sir Alex'e olan hayranlığını dile getirdi.




'


Mourinho'yu takımın başında istemiyorum'


Takımın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde gidemeyecek olmasını değerlendiren efsane sprinter, "Umarım önümüzdeki sezon daha bir takımımız ve daha iyi bir teknik direktörümüz olur. Kim olacağını bilmiyorum. İnsanlar Mourinho'nun geleceğini söylüyor ama o önce savunmayı düşünen bir teknik adam. Bu sıkıcı bir futbol. Bundan nefret ediyorum" dedi ve Mourinho'yu takımın başında istemediğini belirtti.






#Usain Bolt
#Jurgen Klopp
#Jose Mourinho
8 yıl önce