|

Burak 11'e dönüyor Melo 18'de

Ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçında oyuna girdikten sonra maçın gidişatını değiştiren, hafif eklem sakatlığı olduğu kaydedilen Burak Yılmaz, Hamza hocanın en büyük gol silahı olacak. Yavaş yavaş form tutan Melo ise ilk kez kadroya girecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 03:47 - 22/08/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray, Süper Lig'de yeni sezona Sivas deplasmanında aldığı beraberlikle başlasa da Real Madrid karşısında sergilenen futbol, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu memnun etti. Genç teknik adam, ligde Pazartesi günü oynanacak Osmanlıspor maçında kadroda köklü bir değişikliğe gitmeyi düşünmüyor. Hamzaoğlu, ilk haftadaki Sivasspor deplasmanında sahaya sürdüğü kadroda tek değişiklik yapacak. Maça sonradan giren ve oyunun gidişatını değiştiren, hafta içindeki Real Madrid maçı için İspanya'ya götürülmeyen Burak Yılmaz, Osmanlıspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkacak. Genç teknik adam, takıma geç katıldığı için formsuz olan Melo'yu da bu kez 18 kişilik kadroya dahil edecek. Savunma kurgusunu, Sabri , Chedjou, Hakan Balta ve Telles'ten kuracak Hamzaoğlu, Selçuk ile Bilal iikilisini de bozmayacak. Olcan Adın'ın yerine Burak Yılmaz'ı oynatacak G.Saray Teknik Direktörü, Yasin Öztekin, Sneijder ve Podolski'yi Burak Yılmaz'ın arkasında görevlendirecek.



Sneijder ve Van Persie kadroda


Hollanda Milli Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 3 Eylül'de İzlanda ve 6 Eylül'de Türkiye ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Danny Blind'in açıkladığı 31 kişilik geçici aday kadroda G.Saraylı Wesley Sneijder ile F.Bahçe'nin sezon başında Manchester United'dan transfer ettiği Robin van Persie'ye de yer verdi. Blind, önceki gün yaptığı açıklamada, henüz tam forma girmediğini savunduğu van Persie'yi aday kadroya dahil etti. EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Hollanda, 10 puanla 3., Türkiye ise 8 puanla 4. sırada yer alıyor.



Zuniga bitiyor Vargas yolda


G.Saray'ın sağ bek için radarına aldığı Camilo Zuniga transferi bitmek üzere. 6 milyon Euro piyasa değeri bulunan Kolombiyalı oyuncu için görüşmeler sıklaştı. 2017'de sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki Napolili oyuncu için sarı-kırmızılı takımın teklifi 3 milyon Euro. G.Saray'ın gündemindeki Napolili Eduardo Vargas için de temaslar sürerken, yönetim 1 milyon Euro kiralama bedeli teklif etti.


Hamza hocanın prensi Rodriguez


G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Jose Rodriguez'i orta sahaya entegre etmeye çalışıyor. Geçen sezon Deportivo'da sağ kanatta forma giyen Rodriguez'i orta sahanın ortasında veya ön liberoda deneyen Hamzaoğlu, İspanyol oyuncunun uzun bacak boyu nedeniyle bu bölgede daha verimli olacağı düşüncesinde.


#Galatasaray
#Süper Lig
#Camilo Zuniga
#Hamza Hamzaoğlu
#Jose Rodriguez
9 yıl önce