|

Deniz Çoban: Maçta kural hatası olacaktı

Eski hakem Deniz Çoban, Göztepe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçla ilgili görüşlerini dile getirdi. Çoban, "Fırat Aydınus, incelemenin sonucunu bekledi. Allah'tan gol ofsayt çıkmadı. İnceleme sonucu ofsayt çıksaydı, Aydınus da golü iptal etseydi; oyun başladıktan sonra kararını değiştirmiş olacaktı. Bu da 'kural hatası' tartışmalarını beraberinde getirecekti" dedi.

Yeni Şafak
10:28 - 22/10/2018 الإثنين
Güncelleme: 10:46 - 22/10/2018 الإثنين
Diğer
Hakem Fırat Aydınus, Beşiktaşlı oyuncuların itirazlarını dinlerken.
Hakem Fırat Aydınus, Beşiktaşlı oyuncuların itirazlarını dinlerken.

Eski hakem Deniz Çoban, Göztepe'nin, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Deniz Çoban'ın Fanatik'te yer alan yazısı şöyle:
  • Maç sırasında çok büyük bir kaosun eşiğinden dönüldüğü kanaatindeyim. Göztepe'nin ilk golü çok kritikti. Her golde olduğu gibi bu gol de VAR kontrolünden geçecekti. Kontrolün tamamlanmasını beklemeyen Aydınus maçı başlattı.
  • Bu sırada Riva'dan gelen uyarıyla oyunu tekrar durdurdu ve incelemenin sonucunu bekledi. Allah'tan gol ofsayt çıkmadı. İnceleme sonucu ofsayt çıksaydı, Aydınus da golü iptal etseydi; oyun başladıktan sonra kararını değiştirmiş olacaktı. Bu da 'kural hatası' tartışmalarını beraberinde getirecekti. Aydınus başlama vuruşunu yaptırdıktan sonra oyunu durdurduğunda, durdurma sebebi her ne olursa olsun oyuna hakem atışıyla başlamalıydı.
#Deniz Çoban
#Fırat Aydınus
٪d سنوات قبل