|

Ersun Yanal: Okay Yokuşlu artık stoper oynamak istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'la oynayacakları maç öncesinde çarpıcı mesajlar verdi. Yanal'ın açıklamaları arasında en dikkat çeken bölüm ise milli futbolcu Okay Yokuşlu ile söylediği sözlerdi.

Yeni Şafak
19:37 - 30/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 19:49 - 30/09/2017 Cumartesi
Diğer
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş'la oynayacakları maç öncesinde Sabah gazetesine röportaj verdi. Yanal, mücadele öncesinde ilginç değerlendirmelerde bulundu.

Başarılı teknik adam, milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun artık stoperde oynamak istediğini ifade ederken bu durumun Mircea Lucescu'nun da bilgisi dahilinde olduğunu söyledi.

İşte Ersun Yanal'ın konuyla ilgili açıklamaları;
  • "Okay'ı Başakşehir maçında stoperde oynattık. Aslında zaman zaman yine stoper oynamıştı. Biz de böyle düşünüyoruz, Okay da böyle istiyor, hatta Milli Takım hocası da bunu söyledi. Okay bundan sonraki kariyerini stoper olarak sürdürmek istiyor, buna yakın düşünüyor. Gayet başarılı oynadığını düşünüyorum. Orta sahada şu an Onazi gelecek ve oynayacak. Bero da forma şansı bekliyor. Okay bana göre oynadığı bölgede gayet iyi. Hubocan oynayacak ve performansını oldukça geliştirdi. Şu an doğru rekabetin içerisinde olduğumuzu düşünüyorum, bu konuda haklılığımı zaman gösterecek."
#Ersun Yanal
#Okay Yokuşlu
7 yıl önce