|

Galatasaraylıların Selçuk İnan'a isyan ettiği an

Galatasaray'ın Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta sarı kırmızılı taraftarlar kaptanları Selçuk İnan'ın performansına isyan etti. 63. dakikada Ndiaye'nin yerine oyuna dahil olan futbolcu bir pozisyonda Bafetimbi Gomis'e atmadığı pasla da taraftarları isyan ettirdi.

Yeni Şafak
12:32 - 11/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 13:06 - 11/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, formsuzluğu sebebiyle sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekiyor.
Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, formsuzluğu sebebiyle sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekiyor.

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekmeye devam ediyor. Milli futbolcunun Antalyaspor maçında Ndiaye'nin yerine oyuna dahil olduktan sonra gösterdiği performans tepki çekerken bir pozisyonda Bafetimbi Gomis'e atmadığı pas, taraftarı isyan ettirdi.

Mücadele 1-0 devam ederken Bafetimbi Gomis'in koşusuna rağmen yıldız futbolcunun önüne pası atmak yerine geri dönen Selçuk İnan, sosyal medyada bir çok taraftarın olumsuz eleştirisiyle karşı karşıya kaldı.

Galatasaray'a ilk geldiği yıllarda forvet oyuncularını golle buluşturan paslar atan ancak son dönemlerde topa basan ve yana, geriye oynayan bir futbolcu haline gelen Selçuk İnan'ın sarı kırmızılı taraftarlar nezdinde kredisi neredeyse tükenmek üzere.

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar tecrübeli futbolcunun artık oynatılmaması gerektiğini ifade ederken kendisi için "Artık git" yorumlarında bulundu.

İşte Galatasaraylı taraftarların Selçuk İnan'a tepki gösterdiği pozisyon;


#Galatasaray
#Selçuk İnan
#Antalyaspor
7 yıl önce