|

Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray'da oynamak istiyorum

Milan'da forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu, Milan'da zor bir süreçten geçtiklerini belirtirken isminin Galatasaray ile anılmasıyla ilgili olarak sürpriz değerlendirmeler yaptı.

Yeni Şafak
16:25 - 30/12/2018 Pazar
Güncelleme: 16:41 - 30/12/2018 Pazar
Yeni Şafak
Hakan Çalhanoğlu, Milan formasıyla bu sezon 22 resmi maçta 1 gol attı 9 da asist yaptı.
Hakan Çalhanoğlu, Milan formasıyla bu sezon 22 resmi maçta 1 gol attı 9 da asist yaptı.

Milan'ın yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, İtalya kariyeri ve transferle ilgili açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan yıldız isim, Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddialara ise ses getiren bir cevap verdi.

Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "10 numaralı formayı giymek benim için büyük sorumluluk. utbolda inişler çıkışlar var şu an zor bir dönem geçiriyoruz. Önümüzdeki maçı yenersek bazı şeyler değişebilir. 10 numaralı formayı giymek benim için büyük sorumluluk. utbolda inişler çıkışlar var şu an zor bir dönem geçiriyoruz. Önümüzdeki maçı yenersek bazı şeyler değişebilir. Çocukken taraftarı olduğum Galatasaray'da oynamak isterim. Galatasaray taraftarı olduğumu hiçbir zaman saklamadım. Türkiye'ye gelirsem bu takım Galatasaray olur. Şampiyonluk yolunda kalbim Galatasaray ile. Transfer söylentileri olması normal. Ben sadece Milan'ı düşünüyorum."
Milli Takım konusu

"Milli Takım'da kenetlendik. Hiçbir gruplaşma yok. Milli Takım'da kaybettiğimizde taraftarlar kızıyor, anlıyorum ancak ancak aşırı tepki veriyorlar. Lucescu ile iyi anlaşıyoruz. İsteklerini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Ara sıra video analizler uzun sürüyor ama iyi anlaşıyoruz."





#Galatasaray
#Hakan Çalhanoğlu
#Süper Lig
5 yıl önce