|

Listemizde çok daha iyileri var

Trabzonspor camiası, Oscar Cardozo transferinin gerçekleşmesini beklerken Başkan Yardımcısı Yakup Aslan çıtayı daha yüksek tuttu

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 8/05/2014 Perşembe
Güncelleme: 00:04 - 8/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Listemizde çok daha iyileri var
Listemizde çok daha iyileri var

Trabzonspor''un gelecek sezon için en kuvvetli forvet adayı olan Oscar Cardozo hayalinin gerçeğe dönüşmesi için çalışmalar sürerken konuyla ilgili son durumu değerlendiren Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, ''Cardozo ile anlaşabilirsek neden olmasın'' dedi, listelerinde Cardozo''dan daha iyileri olduğunu belirterek camiayı heyecanlandırdı. Gelecek sezon için şampiyonluk hedefleyen bir kadro kuracaklarını kaydeden Aslan, ''Cardozo iyi, kariyerli bir futbolcu. O da bizim prensiplerimiz çerçevesinde uyum sağlarsa, koşullarımızı uygun bulursa, anlaşabilirsek neden olmasın ama şu aşamada Cardozo ile bir sözleşmemiz yok. O ve başka futbolcularla da çalışma içerisindeyiz. Çok daha iyi futbolcular da var listemizde'' ifadelerini kullandı.

HAMİ HOCAYA MİNNET BORÇLUYUZ

Hami Mandıralı''nın geleceğiyle ilgili de konuşan Aslan, yönetim kurulunun kanaatinin ve düşüncesinin Trabzonspor''un Hami Mandıralı ile uzun yıllar çalışması gerektiği yönünde olduğunu söyledi. Hami Mandıralı döneminde iyi sonuçlar aldıklarını belirten Aslan, ''Trabzonspor camiasının ona minnet borcu var'' yorumunu yaptı.

OLCAN BİR YERE GİTMEYECEK

Trabzonspor yöneticisi, başka takımların talip olduğu yönünde haberler çıkan oyuncuları Olcan Adın''ın sözleşmeli futbolcularının olduğunu vurgulayarak, ''Onu hiçbir kulübe vermeye niyetimiz yok'' dedi.

Olcan''a yeni tarife

Trabzonspor yönetimi, kadrodaki kaliteli oyuncularını takımda tutabilmek adına kolları sıvadı. İlk olarak ismi sık sık transfer dedikodularına karışmaya başlayan Olcan Adın''ın durumunu ele alan bordo mavili yönetim, oyuncuya zam yapma kararı aldı. Olcan''ın takım içerisinde ciddi ücretler alan futbolcuları örnek göstererek zam isteme talebini değerlendiren yönetimin oyuncuya hak verdiği ve yeni bir fiyat belirleneceği kaydedildi. İki sezon önce devre arasında geldiği Trabzonspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan, yıllık 950 bin Euro''ya oynayan Olcan''ın yeni ücretinin 1.4 milyon Euro civarında olacağı öğrenildi.

Sol kanada Rumen Tanase

Trabzonspor, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmaya çalışırken yeni bir transfer iddiası Romanya''dan geldi. Bordo-mavili takımın orta saha ve sol kanat oyuncusu Cristian Tanase''nin peşinde olduğu öne sürüldü. Rumen Pro Sport gazetesi, devre arasında Alex Bourceanu''yu alan Trabzonspor''un bu kez de yine Steau Bükreş forması giyen 27 yaşındaki futbolcu için atağa kalktığını öne sürdü. Geçen sezon başkan Ghencea''nın izin vermemesiyle takımda kalan Tanase''nin menajeri Gigi Becali, ''Tanase görevini yaptı. Romanya Kupası''nı aldı. Artık başkan verdiği sözü tutmak zorunda'' ifadelerini kullandı.

Gol yükünü orta saha çekiyor

Trabzonspor''da bu sezon gollerin çoğu orta saha oyuncularından geldi. 50 golün 3''ünü savunma, 21''ini forvet kaydederken 25 golde orta oyuncularının imzası var. Söz konusu goller 7 farklı futbolcudan geldi.

Forvet: Henrique (13), Emre Güral (7), Janko (1). Orta saha: Olcan (9), Malouda (5), Yusuf (4), Adrian (3), Özer (2), Soner (1), Colman (1). Savunma: Mustafa Yumlu (2), Kadir Keleş (1).

Akyazı''da loca satışı başlıyor

Trabzon''da yapımı devam eden Akyazı Stadı''na Trabzonspor yönetiminin talebiyle localar eklenmesinin ardından henüz inşaat aşamasında olmasına rağmen locaların satışa çıkarılacağı öğrenildi. Yönetimin locaları 2015-2016 sezonuna kadar satmayı düşündüğü ancak henüz bir fiyat biçilmediği kaydedildi.

Malouda''ya derbide forma şansı doğdu

Trabzonspor''un Bursaspor ile oynadığı maçta 18 kişilik kadroda yer almasına rağmen forma giyme şansı verilmeyen Fransız futbolcu Florent Malouda''nın morali bozuldu. Hafta içinde yapılan antrenmanlarda hırslı olduğu gözlenen ve teknik sorumlu Hami Mandıralı''nın gözüne girmeye çalışan yıldız oyuncunun G.Saray derbisinde şans bulabileceği belirtildi.

Trabzon''da izin bitti

Trabzonspor, iki günlük iznin ardından G.Saray maçının hazırlıklarına başladı. İzinli Malouda katılmazken, Henrique, Zeki Yavru ve Bosingwa ayrı çalıştı. İdmanı öğrenciler de ziyaret etti.

10 yıl önce