|

Lösemi hastası çocuktan Galatasaraylı yıldıza tepki

Lösemi Hastası Abdulvahap Dinçer, Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak’a sitem etti.

Yeni Şafak
15:59 - 29/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 14:02 - 29/11/2014 Cumartesi
IHA

Emre Çolak, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Lösemi Hastası Zilan Çıtlak’ı görmek için karışılacakları Gaziantepspor maçı öncesi hastaneye geldi. Hastanede tedavi gören Lösemi Hastası Abdulvahap Dinçer ise Emre Çolak’ı görmek için bekledi. Emre Çolak’ın kendisiyle ilgilenmediğini belirten Dinçer, Galatasaraylı futbolcusu Emre Çolak’ın yüzüne bile bakmadığını belirtti.


Hastane çıkışı açıklama yapan 11 yaşındaki Lösemi Hastası Abdulvahap Dinçer, “Galatasaray Oyuncusu Emre Çolak için bekledim. Emre Çolak yüzüme bile bakmadı. Onunla fotoğraf çektirmek istedim. Onlarda izin vermedi. Niçin geldiğini de bilmiyorum. Başkası olsaydı ilgilenirdi. Burada onu bekliyordum yazık değil mi? Hiç yüzüme bile bakmadı. Şimdi çağıran kızın da yüzüne bakmaz üzülür. 5 yıldır burada tedavi görüyorum. Bir hareketle 5 yıllık tedavi gördüğüme pişman etti" dedi. 



Emre Çolak ise hastane çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine, Lösemi Hastası Zilan Çıtlak için hastaneye geldiğini ve Lösemi Hastası Abdulvahap Dinçer’den haberi olmadığını söyledi.

#GALATASARAY
#EMRE ÇOLAK
#LÖSEMİ
#ABDULVAHAP DİNÇER
9 yıl önce