Şampiyon Trabzonspor'a gurbetçi sağ bek
15:58, 05/05/2022, PerşembeG: Güncelleme: 16:19, 05/05/2022, Perşembe
DHA

2021-22 sezonu şampiyonu Trabzonspor
Trabzonspor, Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ta forma giyen Kaan Kurt'u renklerine bağlamak istiyor.
Süper Lig'de şampiyonluğunu garantileyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı.
Bordo-mavili ekip, Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın Türk futbolcusu Kaan Kurt'u kadrosuna katmayı hedefliyor.
Sağ bekte oynayan 20 yaşındaki gurbetçi futbolcuyu Trabzonspor'un yanı sıra Hollanda ekibi Heerenveen, Bundesliga takımları Nürnberg ve Hannover 96 da transfer etmek istiyor.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/05/05/04/09/resized_1ff4c-6cda8680addada.jpg
Sözleşmesi sona eriyor
Kaan Kurt'un kulübü Gladbach ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Borussia Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose'un Mönchengladbach'ın başındayken profesyonel yaptığı geç sağ bek, ay-yıldızlı formayı terletmek istiyor. Alt yaş milli takımlarında Almanya adına görev alan Kaan Kurt'un milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanması, haziran ayında da Ümit Milli Takım'da forma giymesi bekleniyor.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.