|

Santos kaldı

Yaptığı röportajla tepkileri üzerine çeken ve F.Bahçe Teknik Direktörü'nün “Gelirse ona kapım açık” dediği Santos, 20 gün önce yaptığı açıklamalardan dolayı pişmanlığını dile getirdi. Brezilyalı yıldız, “Bir hata yaptım. Açıklamalarım bana yakışmadı. Aykut Hoca ile 40 dakika görüşüp özür diledim ve aramızda bir kırıntı kalmadı” dedi. Santos, 2. yarıda F.Bahçe'nin başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti

00:00 - 16/01/2011 Pazar
Güncelleme: 00:55 - 16/01/2011 Pazar
Yeni Şafak
Santos kaldı
Santos kaldı

Devre arasında yaptığı röportajla tepkileri üzerine çeken ve F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın önceki gün “Gelirse ona kapım açık” dediği Santos, hocasından özür diledi. Bir hata yaptığını belirten Brezilyalı oyuncu, “Aykut hocama karşı bir hata yaptım ve bu konuda kendisinden özür diledim. Aykut hocaya bunu yapmamam gerekiyordu” dedi. Oynamadağı dönemde o zamanki ruh haliyle basına çeşitli açıklamalar yaptığını vurgulayan Santos, bundan dolayı pişmanlık duyduğunu kaydetti. Basına konuştuğu sözleri yürekten ve kalpten söylemediğini belirten Santos, “Burada olmaktan mutluyum, başarılar kazanmaya geldim. Ben de başarılar kazanırken takımın parçası olarak oynamak istiyorum. Oynamadığım dönemde her futbolcu gibi ben de üzüldüm. Futbolcu oynamadığı zaman mutsuzluk hisseder. Ben de böyle bir durumda yapmamam gereken bir şey yaptım. Bu konuşmalarım tamamen yanlıştı ve bana yakışmayan davranışlardı. Umarım bundan sonraki süreçte benim de katkılarımla Aykut hocayla birlikte büyük başarılar elde edeceğiz” diye konuştu.

HOCAMIZ ANLAYIŞLA KARŞILADI

Yaptığı hata nedeniyle mutsuzluk yaşadığını vurgulayan Santos, Aykut Kocaman ile yaklaşık 40 dakikalık bir konuşma yaptığı ve Kocaman'ın kendisini anladığını söyledi. İnsanların hata yapabileceğini dikkati çeken Santos, “Asıl erdem özür dilemektir, ben de özrümü diledim. Hocamız da beni anlayışla karşıladı. Bundan sonra hocamızla birlikte takımın başarısı için çalışacağız. Aramızda en ufak bir kırıntı kalmadı” dedi. Bu tür olayların olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Santos, bu konunun artık daha fazla üzerine gidilmemesini isteyerek, konunun kapandığını söyledi.



13 yıl önce