|

Sol beke Saracchi

Transfer çalışmaları devam eden ve sol bek arayan Galatasaray’ın, Leipzig forması giyen Marcelo Saracchi’yi kadrosuna katmak istediği belirtildi. Sarı-kırmızılıların eski oyuncusu Emre Çolak da geri dönmek istediğini kulübe iletti

Umut Yılmaz
04:00 - 10/12/2019 Salı
Güncelleme: 09:10 - 10/12/2019 Salı
Yeni Şafak
Marcelo Saracchi'nin Leipzig ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Marcelo Saracchi'nin Leipzig ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray’da teknik heyetin Ocak ayında yapacağı değişimin ilk sinyalleri gelmeye başladı. Sarı-kırmızılıların, sezon içerisinde performansıyla eleştirilen Yuto Nagatomo’nun yerine Leipzig’te forma giyen Marcelo Saracchi’yi düşündüğü iddia edildi.

Fransız gazeteci Manu Lonjon’un haberine göre Galatasaray, 21 yaşındaki sol bek için Bundesliga ekibine resmi teklifte bulundu. Alman ekibinin ise bu teklife henüz yanıt vermediği, Galatasaray’ın beklemeye geçtiği belirtildi.

  • Uruguaylı futbolcu, bu sezon Leipzig’de ligde 4 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.
Mariano yolcu

Galatasaray’da Ocak ayında gönderilecek isimlerin başında Mariano’nun olduğu öğrenildi. Devre arasında takımda yapılacak değişimin ilk halkası Mariano olacak. Yabancı kontenjanında yaşanan boşluk, Linnes ile doldurulacak. Ligde kalan 3 hafta ise sağ bekte Şener’in oynaması bekleniyor.


Emre Çolak dönmek istiyor

Süper Lig’in 14. haftasında Alanyaspor’u mağlup ederek zirve yarışını sürdüren Galatasaray’da devre arasında transfer dönemi de hareketli geçecek. Sarı-kırmızılı takımın eski kaptanı Arda Turan’dan sonra Emre Çolak da altyapısından yetiştiği kulübüne geri dönmek istiyor. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki kariyerine noktaya koyarak 1.5 ay önce İstanbul’a gelen Emre Çolak’ın, menajeri Ahmet Bulut aracılığı ile sarı-kırmızılı yönetime bu dileğini de ilettiği ortaya çıktı.


#Galatasaray
#Marcelo Saracchi
#Emre Çolak
#Radamel Falcao
4 yıl önce