|

Solda son hedef Jonatan

Fenerbahçe, bugün bitecek ara transfer dönemi öncesi Brezilya ekibi Santos’un 23 yaşındaki oyuncusu Felipe Jonatan’ı transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertlilerin diğer hedefi ise Fransız ekibi Reims’in Fildişi Sahilli sol beki Konan.

Haber Merkezi
10:30 - 8/02/2022 Salı
Güncelleme: 10:40 - 8/02/2022 Salı
Yeni Şafak
Jonatan, Brezilya ekibi Santos ile bu sezon 2 maça çıktı.
Jonatan, Brezilya ekibi Santos ile bu sezon 2 maça çıktı.

Kadrosunu sol bekle takviye etmek isteyen Fenerbahçe, bugün bitecek ara transfer dönemi sona ermeden çalışmalarına hız verdi.

Sarı-lacivertlilerin, Brezilya ekibi Santos’un 23 yaşındaki savunmacısı Felipe Jonatan’ı transfer etmek istediği iddia edildi. Önce 2 milyon, ardından 2.2 milyon Euro öneren sarı-lacivertli yönetimin tekliflerini Brezilya ekibi beğenmezken, pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Santos kulübünün, oyuncu için 7 milyon Euro bonservis bedeli istediği kaydedildi.


Konan ısrarı sürüyor

Fildişi Sahilli sol bek Ghislian Konan için Fransız ekibi Reims ile anlaşmaya varan, ancak menajerinin imza parası istemesi nedeniyle transferden vazgeçen Fenerbahçe, 26 yaşındaki oyuncuyu gelecek sezon kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Konan için bonservis ödemeyecek sarı-lacivertliler menajerinin istediği imza parası konusunda pazarlıklarına devam ediyor.

Konan’ın menajeri, Fenerbahçe’den 2.8 milyon Euro imza parası istiyordu. Sarı-lacivertli yönetim bu rakamı daha aşağıya çekmek için görüşmelerini sürdürüyor.

#Felipe Jonatan
#Fenerbahçe
#Ghislian Konan
2 yıl önce