|

TFF ve kulüplerimizden geçmiş olsun mesajı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğünde deprem yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başta olmak üzere spor kulüplerimiz yaşanan depremle ilgili mesaj yayımladı.

Haber Merkezi
10:07 - 6/02/2023 Pazartesi
Güncelleme: 13:53 - 6/02/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğünde deprem yaşandı.
Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 10 ili etkilerken, hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Türkiye Futbol Federasyonu başta olmak üzere spor kulüplerimiz de yaşanan depremle ilgili mesaj yayımladı. Yapılan açıklamalardan bazıları şu şekilde:


TFF:
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Beşiktaş:
Başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe:
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Galatasaray:
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Trabzonspor:
Merkez üssü Kahramanmaraş olan; Hatay, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.



#Deprem
#TFF
#Kahramanmaraş
1 yıl önce