Trabzonspor'dan 23 Nisan'da anlamlı hareket: Formadaki detay duygusal anlar yaşattı
20:03, 23/04/2026, PerşembeG: Güncelleme: 20:07, 23/04/2026, Perşembe
Yeni Şafak

Trabzonspor'un Samsunspor karşısındaki ilk 11'i.
Trabzonspor, 23 Nisan’a özel hazırladığı formalarla Samsunspor maçına anlam kattı. Çocukların çizimleri sahaya taşınırken, kaleci André Onana’nın formasındaki detay duygusal anlar yaşattı.
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Samsunspor ile karşı karşıya gelirken, sahaya anlam yüklü bir mesajla çıktı.
23 Nisan’da oynanan mücadelede bordo-mavili ekip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel hazırlanan formalarla dikkat çekti.
Kulüp, bu özel gün kapsamında hem çocukları hem de genç yaşta vefat eden isimleri andı.
Karşılaşmada kaleci André Onana’nın formasında, hayatını kaybeden Ahmet Minguzzi ile Eren Bülbül’ün fotoğrafları yer aldı.

Sahadaki diğer futbolcuların formalarında ise çocuk taraftarların yaptığı çizimlere yer verildi.

Spor
Süper Lig’de hakemler ne kadar kazanıyor? Dudak uçuklatan rakam
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.