|

Trabzonspor'un istediği Alexander Sörloth Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'nin, Leipzig'den ayrılması gündemde olan Alexander Sörloth ile ilgilendiği iddia edildi. Trabzonspor'un da istediği Norveçli oyuncunun, sarı-lacivertli takıma görüşme için mesaj gönderdiği kaydedildi.

10:47 - 14/07/2021 Çarşamba
Güncelleme: 11:05 - 14/07/2021 Çarşamba
Diğer
Alexander Sörloth Leipzig'de 37 maçta, 6 gol ve 3 asistle oynadı.
Alexander Sörloth Leipzig'de 37 maçta, 6 gol ve 3 asistle oynadı.

Gelecek sezon hazırlıklarına teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde devam eden Fenerbahçe, Bundesliga ekiplerinden Leipzig forması giyen Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak istiyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Norveçli oyuncu, sarı-lacivertli takıma mesaj gönderdi. Aracılar vasıtası ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi, "Leipzig beni gönderirse, görüşebiliriz" cevabını aldı.

Türkiye'de gol kralı oldu

Fakat 25 yaşındaki golcünün olası Türkiye transferinde öncelik, eski kulübü Trabzonspor'da bulunuyor. 2020 yılında 20 milyon euro bonservis bedeliyle Leipzig'e transfer olan Sörloth, bordo mavili formayla 49 maça çıktı. Norveçli oyuncu bu karşılaşmalarda 33 gol ve 11 asistle oynarken, Süper Lig'de gol krallığı yaşadı.

  • Görüşmeler devam ediyor
  • Fenerbahçe'nin haricinde Beşiktaş ve Trabzonspor'un da Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak istediği ve bordo-mavili takımın hem oyuncuyla hem de menajeriyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

#Alexander Sörloth
#Fenerbahçe
#Trabzonspor
#Leipzig
3 yıl önce