|

Trabzonspor'un Kayserispor karşısında muhtemel 11'i nasıl olacak?

Süper Lig'de milli ara öncesi evinde 2-0'dan geri dönüşle Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup eden Trabzonspor, yoğun maç trafiğine Kayserispor galibiyetiyle başlamak istiyor. Saat 17.00'de Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesi Trabzonspor'un 11'i merak ediliyor. Bordo-mavililerin muhtemel 11'ine ve maça dair bilgilere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Mehmet Onur Nizamoğlu
10:28 - 1/10/2022 Cumartesi
Güncelleme: 11:32 - 1/10/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor Haberleri & 
Maximiliano Gómez González
Trabzonspor Haberleri & Maximiliano Gómez González

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında saat 17.00'de Kayserispor'a konuk olacak. Ümit Öztürk'ün yöneteceği mücadelede, yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Ata Yıldırım yapacak.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Monaco ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, Kayseri deplasmanında kazanarak Fransa'ya moralli gitmek istiyor.

Trabzonspor'un kamp kadrosu

Djaniny ve Gbamin yok

Sezon başından itibaren sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor'da Visca, Dorukhan gibi isimler kadar ağır olmasa da ufak sakatlıklar da can sıkıyor.

Gaziantep FK karşılaşmasında oyunu yarıda bırakan Djaniny sol baldırındaki kalf spazmı nedeniyle, son idmanda ayağına darbe alan Gbamin ise risk edilmeyerek Kayseri'ye götürülmedi.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

  • Uğurcan Çakır, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Mahmud Ahmed, Maxi Gomez

Kayserispor'un muhtemel 11'i

  • Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Kemen, Mensah, Thiam, Emrah Başsan, Gavranovic


#Trabzonspor
#Kayserispor
#Süper Lig
2 yıl önce