|

Türkiye Kupası'nda dikkat çeken eşleşme

Ziraat Türkiye Kupası'nda '4 büyükler'in rakipleri belli olurken kura çekiminde bir eşleşme oldukça dikkat çekti.

Yeni Şafak
15:39 - 2/11/2017 الخميس
Güncelleme: 16:02 - 2/11/2017 الخميس
Yeni Şafak
Kars 36 Spor, TFF 1. Lig takımı Altınordu'yu yenerek 5. Tura yükselme başarısı göstermişti.
Kars 36 Spor, TFF 1. Lig takımı Altınordu'yu yenerek 5. Tura yükselme başarısı göstermişti.

Türkiye Kupası'nda 5. Tur eşleşmeleri belli oldu. Kura çekiminde Beşiktaş-Manisaspor, Galatasaray-Sivas Belediyespor, Fenerbahçe-Adana Demirspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Trabzonspor eşleşmeleri gerçekleşti.

Bu eşleşmelerin dışında kupada 5. Tur'da oynanacak Kars 36 Spor-Gençlerbirliği mücadelesi dikkat çekti. Bunun sebebi ise Kars 36 Spor'un Bölgesel Amatör Lig'den gelen tek takım olması. Süper Lig ekibi Gençlerbirliği ile eşleşen Doğu temsilcisi, ilk karşılaşmayı kendi evinde oynayacak.

Elektrikleri kesildi
  • Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3'üncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kars36 Spor'un, tesislerin, borcu nedeniyle elektriği kesildi. Hem kupa hem de ligde başarılı bir sezon geçiren Kars36 Spor’un 2014’ün Aralık ayı ile 2015’in Nisan ayı arasındaki 15 bin 600 lira icra borcu nedeniyle 1 Kasım’da gün boyu karanlıkta kaldı. Kulüp yöneticilerinin Vali Rahmi Turan ile görüşmesi üzerine sabah kesilen elektrikler akşam saatlerinde yeniden verilmeye başlandı. Takım kaptanı Aykut Demirdelen, elektrik kesintisi nedeniyle antrenmanları iptal ettiklerini söyledi.

#Türkiye Kupası
#Kars 36 Spor
#Gençlerbirliği
٪d سنوات قبل