|

Utku Yuvakuran'ın performansı ailesini duygulandırdı

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki kalecisi Utku Yuvakuran, Türkiye Kupası'nda oynanan Darıca Gençlerbirliği maçında yaptığı kurtarışlarla anne ve babasına ekran başında duygu dolu anlar yaşattı.

Yeni Şafak
10:59 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:50 - 21/01/2017 Cumartesi
Diğer
Utku Yuvakuran ilk kez Beşiktaş A takımı formasıyla resmi maç çıktı.
Utku Yuvakuran ilk kez Beşiktaş A takımı formasıyla resmi maç çıktı.

Beşiktaş-Darıca Gençlerbirliği maçında ilk 11'inde sahaya çıkarak siyah-beyazlı takımın genç kalecisi Utku Yuvakuran ilk kez resmi bir maçta oynama heyecanı yaşadı.



Sezon başında Beşiktaş'ın Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Beylerbeyi'nden kiraladığı ancak genelde 21 yaş altı takımının maçlarında görev alan Utku Yuvakuran, kupa maçlarında şans bulan Tolga Zengin'in yerine formayı giydi. 19 yaşındaki eldiven, yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çekerken ekran başında ailesine de duygu dolu anlar yaşattı.



"Karı-koca ağladık"

Hürriyet'e konuşan, genç kalecinin babası eski milli futbolcu Semih Yuvakuran "Maçı eşimle izliyordum. Kurtarışları yaparken karı-koca ağladık. Çok değişik bir duygu yaşadık. Oğlum büyük bir takımın kalesini koruyor. Henüz bir çocuk. Uzun yıllar hem Beşiktaş'ın hem de Milli Takım'ın kalesini koruyacak" ifadelerini kullandı.



"Real Betis'e transfer olacaktı"


Semih Yuvakuran, oğlu Utku'ya arkadaşlarının destek verdiğini söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:



  • "Takım arkadaşları Utku'ya sahip çıkıyorlar. Onu çok seviyorlar ve destekliyorlar. Bu da onu rahatlatıyor. Sezon başında Real Betis'e transfer olacaktı. O sırada Beşiktaşlılar devreye girdi. Beylerbeyi Kulübü Başkanı, Beşiktaşlı olduğu için önermişler. Fikret Orman da 'Utku'yu bize verir misin' deyince, teklifi hemen kabul ettiler. Beşiktaş, Utku'yu istedi yani. Biz de bu isteğe gidişine onay verdik."

#Beşiktaş
#Utku Yuvakuran
7 yıl önce