|

Yedeklere forma şansı

Trabzonspor'da teknik ekip, Çaykur Rizespor maçında kadroda mecburi değişikliğe gidecek. Cezalı ve sakat futbolcuların fazla olması, Rize deplasmanında yedek oyuncular için kendilerini göstermek adına bir şans olacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 00:44 - 30/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Trabzonspor'da cezalı ve sakat futbolcuların olması, teknik ekibi ilk 11 konusunda zorluyor.
Trabzonspor'da cezalı ve sakat futbolcuların olması, teknik ekibi ilk 11 konusunda zorluyor.

Süper Lig'de özellikle ikinci yarıda kadro istikrarını yakalayan ve ilk 11'ini birkaç değişikliğin dışında koruyan Trabzonspor teknik ekibi, sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle, ligin 26. haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor maçı kadrosunda zorunlu değişiklikler yapacak. Bordo-mavililerde sakatlığı bulunan Emmanuel Mas'ın yanı sıra kart cezalısı olan Yusuf Yazıcı, Uğur Demirok ve Joao Pereira, Rize deplasmanında görev yapamayacak. Sakatlık sürecini geride bırakan ancak antrenman eksiği bulunan Jan Durica'nın da Çaykur Rizespor maçında oynayıp oynamayacağıyla ilgili karar maç gününe kadar belirsizliğini koruyacak.



SAVUNMA HATTI DEĞİŞİYOR


Trabzonspor'da eksikler nedeniyle en büyük değişim ise savunma hattında yaşanacak. Bordo-mavililerde ligde son oynanan Galatasaray maçında görev yapan Pereira ve Uğur cezaları, Mas ise sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Teknik ekibin bu oyuncuların yokluğunda savunmada Zeki, Durica (Aytaç), Medjani ve Mustafa'ya görev vermesi bekleniyor.


#Trabzonspor
#Çaykur Rizespor
7 yıl önce