|

CSGO Dünya Şampiyonu milli takımımız için video yayınlandı

2016 CSGO Dünya Şampiyonası'nda finalde Arjantin’i yenerek dünya şampiyonu olan milli takımımız için organizasyonu düzenleyen şirket resmi YouTube kanalından yeni bir video yayınladı.

Yeni Şafak
14:08 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 14:12 - 25/10/2016 Salı
Yeni Şafak
2016 CSGO Dünya Şampiyonası final maçında Arjantin ekibini 2-1 yenerek şampiyon olan milli takımımız bizi gururlandırmış ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletmişti.

Organizasyonu düzenleyen şirkete ait efrag.net isimli resmi YouTube kanalı ise yeni bir video yayınladı. Videoda şampiyon olan milli takımımızın oynadığı maçlardan görüntülere yer verildi. Fakat videoda final maçından bölümlerin olmaması ise ilginç bulundu.




Turnuva boyunca üstün bir oyun sergileyen ve finalde favori Arjantin ile karşılaşan milli takımımız, geriye düştüğü maçı almasını bilmiş, istiklal marşımızı tüm dünyaya dinletmişti. Organizasyonun yorumları ve spikerleri ise Arjantin milli takımını övmüş, şampiyon olamamalarına rağmen Arjantinli oyunculardan bahsetmeye, övmeye devam etmişlerdi. Bu durumda efrag.net'in yayınladığı videoda Arjantin yenilgisinden bahsetmemesi normal gözüküyor. Türk oyun severlerinin bu duruma karşı yoğun tepki gösterdiği görülürken, efag.net bu konuda bir açıklama yapmadı.



Bir Türk izleyicinin şampiyon olan takım için hazırladığı video:




#efrag
#cs go
#Türkiye
#CSGO Dünya Şampiyonası
7 yıl önce