|

Sağlık Bakanlığı'ndan engelsiz hizmet:ESİM

Engelli vatandaşlarımızın iletişim problemi yaşamaması için Sağlık Bakanlığı, yeni uygulamasını hizmete sundu. Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) uygulaması iOS ve Android platformları için indirilebiliyor.

Yeni Şafak
12:03 - 15/02/2018 Thursday
Güncelleme: 13:21 - 15/02/2018 Thursday
Yeni Şafak
ESİM uygulaması giriş sayfası.
ESİM uygulaması giriş sayfası.

Konuşma ve işitme engelli vatandaşlar, sağlık hizmetlerinden artık çok daha kolay bir şekilde yararlanabilecek. Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Engelsiz Sağlık İletişim Merkezi (ESİM) uygulaması, engelli vatandaşlarımızın hizmetinde.

Kolay ve kesintisiz erişim imkanı

Engellilerin sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak için erişime açılan uygulama, işaret dilinde 7/24 destek veriyor.

Mobil marketlerde ücretsiz olarak erişime açılan ESİM; 112 Acil ambulans hizmeti, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) hizmeti ve tercüme hizmeti veriyor.


Kayıt olmak için aşağıdaki adımları takip edin

Uygulamayı indirdikten sonra sisteme kayıt olmak oldukça basit. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra telefonunuza gelen doğrulama kodunu girip üyeliğinizi oluşturun.

Üyeliğinizi oluşturduktan sonra, "İhbar Et" seçeneğinden hizmetlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.Uygulamayı aşağıdaki linkler üzerinden iOS ve Android cihazlar için indirebilirsiniz.

#ESİM
#Sağlık Bakanlığı
#Uygulama
6 years ago