|

Xiaomi Redmi 6 Pro Türkiye'de satışa sunuldu

Xiaomi’nin 4 kameralı amiral gemisi Redmi Note 6 Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu. Çinli üreticinin yapay zeka destekli ilk akıllı telefonu Redmi 6 Pro şimdilik yalnızca internet üzerinden satılıyor. Fiyat/performans ürünü kategorisindeki cihazın tüm özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Yeni Şafak
14:17 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:18 - 15/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Redmi Note 6 Pro internet üzerinden ön siparişe açıldı.
Redmi Note 6 Pro internet üzerinden ön siparişe açıldı.
Xiaomi
’nin beğenilen Redmi Note serisinin altıncısı firmanın takipçileri için ön siparişe açıldı. Xiaomi
Redmi Note 6 Pro
modeli selefine göre ekran ve kamera tarafında büyük iyileştirmelere sahip. Yeni cihaz 6.26 inç büyüklüğünde çentikli bir ekranla tanıtılmıştı. IPS LCD teknolojisiyle gelen cihazın çözünürlüğü 1080x2280 px olarak belirtilmişti.

Xiaomi Redmi 6 Pro Teknik özellikleri ile göz dolduruyor!

Xiaomi Redmi Note 6 Pro
gücünü Snapdragon 636 yonga setinden alıyor. Grafik işlemcisi tarafındaysa gücünü Adreno 509 GPU’dan alıyor ve X12 LTE modem de işlemciye eşlik ediyor. Cihazda 4GB RAM ve 64GB artırılabilir depolama kapasitesi bulunuyor. 3.5mm kulaklık girişini korumuş.

Xiaomi Redmi 6 Pro iki yüzünde de çift kamera ile geliyor!

İşletim sistemi olarak Android 8.1 Oreo ve MIUI 9.6 kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkan Redmi Note 6 Pro’nun her iki yüzünde de çift kamera bulunuyor. Kamera değerlerine gelecek olursak arka kısımda 12+5 MP çözünürlüğünde, dual pixel AF teknolojisine sahip kameralar bulunuyor. Ön kısımdaysa 20 +2 MP çözünürlüğünde iki kamera yer alıyor.


Redmi 6 Pro Kamerada yapay zeka teknolojisi kullanıyor!


Xiaomi Redmi Note 6 Pro'nun sahne tanıma ve akıllı portre modlarını da beraberinde getiren yapay zeka teknolojisi ile fotoğraf deneyimini bir üst seviyeye çıkartan yeni Xiaomi modeli siyah, mavi ve pembe renk seçenekleriyle tüketiciye sunuluyor.

Xiaomi Redmi 6 Pro'nun fiyatı

  • İnternet üzerinden ön siparişe açılan cihazın iki versiyonu bulunuyor. Sırasıyla fiyatları aşağıdaki gibi;
  • 4 GB RAM/ 64GB ROM versiyonu: 1.999TL
  • 3 GB RAM/ 32 GB ROM versiyonu: 1.799TL
#Xiaomi
#Redmi 6 Pro
#Akıllı telefon
5 yıl önce