|
3 günde 5 gol!
Mustafa Denizli, Barcelona maçında oynaması gereken kadroyu Ali Sami Yen'e sürmüş, hücuma çıkış ve orta saha bolluğundan bir taktik üreterek doğruları yapmıştı.

İkisi de sinirli, ikisi de gergindi. Hatta maçın daha başında Capone'yle Mondragon neredeyse "yakın dövüşe" girmek üzereydiler.

Ligin "fay hattı"nı oluşturan iki dev takım ortada "sokak çocukları" gibi keyifsiz, ilerde "bisiklet hırsızları" gibi alıp kaçma derdindeydiler.

Hakan Ali Güneş'i, Mirkoviç Hasan'ı, Mustafa Doğan da Ümit Karan'ı marke etmiyor, adeta dövüyordu. Markaj değil, "meydan dayağı" atıyorlardı. Perez Abdullah'a jilet, Lazetiç Ergün'e ustura sallıyordu. Gole kadar şut yoktu, pozisyon yoktu, en ufak ver-kaç denemesine rastlanmıyordu. Sahada üst düzey "itiş-kakış" izliyorduk.

Galatasaray, ilk defa pozitif oynayan Bülent Akın'ın golüyle öne geçtikten sonra Fenerbahçe, tam sahaya yayıldı ve beraberliği kovaladı. Ama futbolun garip cilvesi Fenerbahçe, golü ikinci yarının başında oyunda en iyi olduğu dönemde yemişti.

Golü yedikten sonra savaşan ve mücadele etmeye çalışan bir gücü olduğunu farkeden Fenerbahçe, maça açığa çıkan enerjisiyle saldırdı. Ama gece Galatasaray'ındı ve Fenerbahçe'nin 3 günde 5 gol yiyen yapısını gözden geçirmesini sağlamış oldu. Demek ki ortada bir rahatsızlık var. Ve Fenerbahçe'nin en iyisi hala Rüştü.

Dün gecenin Galatasaray'ını alkışlarken, sahaya atılan şişeleri de kınamamak mümkün değil.
#Mustafa Denizli
#Galatasaray
#Fenerbahçe
23 yıl önce
3 günde 5 gol!
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset