|

Kartal'ın pençeleri Tabata ve Tello

Beşiktaş, Tello ve Tabata'nın gol attığı lig maçlarının hepsini kazandı. 2'şer gol kaydeden iki yıldız, takıma toplam 12 puan kazandırdı

Engin Albayrak
00:00 - 2/03/2010 Salı
Güncelleme: 02:16 - 2/03/2010 Salı
Yeni Şafak
Kartal'ın pençeleri Tabata ve Tello
Kartal'ın pençeleri Tabata ve Tello

Beşiktaş, usta ayakları Tello ve Tabata ile kazanmasını biliyor. Ligde 23. haftada Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenen siyah-beyazlılar özellikle Tabata ve Tello'nun skorer yönlerini gösterdiği maçlarda başarılı görüntü sergiliyor. Beşiktaş, Tello ve Tabata'nın gol attığı lig maçlarının hepsini kazandı. Tello ve Tabata siyah-beyazlı formayla 2 gol atarken, ürettikleri skorla takımlarının 12 puan almasını sağladılar. Geldiği günden beri eleştirilen Brezilyalı Tabata siyah-beyazlılara lig mücadelesinde 2 gol kazandırdı. Tabata gibi oynadığı futboldan dolayı zaman zaman eleştirilen Tello da ligde 2 gol attı. Yediği 15 golle ligin en sağlam defansına sahip olan Beşiktaş'ta diğer yandan atılan 25 golün (Ankaraspor maçı hariç) 14'ünü ise defans ve orta saha oyuncuları kaydetti.


Kaptan Üzülmez yol gösterdi

Beşiktaş'ın Kaptanı İbrahim Üzülmez şampiyonluk yolunun rotasını çizdi. Tecrübeli futbolcu, bir çok kişinin F.Bahçe ile G.Saray'ı favori gösterdiğini hatırlatarak, "Biz eleştirilere rağmen mücadeleyi bırakmadık. 3 maçta her şey değişebilir. Geçen yıl olduğu gibi yine şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin daha önce "Geriden gelmeyi seviyoruz" açıklamasını hatırlatan Üzülmez, "Hocamız son gülen iyi güler demek istemişti. Şimdi geriden geliyoruz ama sezon sonunda gülen tarafın biz olacağımıza inanıyoruz" dedi.


Ekrem'in milli takım çıkmazı

Milli Takım'da oynamak isteyen ancak çağırılmayınca Avusturya Milli Takımı'nın teklifini kabul eden Ekrem Dağ, hazırlık maçı oynamak üzere bu ülkeye gitti. Gurbetçi futbolcu, “Türkiye ile Avusturya aynı grupta. Türkiye'ye karşı nasıl oynayacağımı bilemiyorum. Benim için gerçekten zor bir durum” dedi.



14 yıl önce