Spor Sosyal medyada Burak Yılmaz pişmanlığı

Sosyal medyada Burak Yılmaz pişmanlığı

A Milli Takımımızın Arnavutluk'u 2-0 mağlup ettiği maçta attığı gol ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Burak Yılmaz, sosyal medyada gündem oldu.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Sosyal medyada Burak Yılmaz pişmanlığı
Burak Yılmaz A Milli Takım formasıyla 24 gol atma başarısı gösterdi.

A Milli Takımımızın Arnavutluk'u 2-0 yendiği maçta takımını 1-0 öne geçiren golü atan Burak Yılmaz, mücadele boyunca gösterdiği performansla ayakta alkışlandı.

Sosyal medyada hakkında binlerce mesaj atılan oyuncu için birçok spor yazarı paylaşımda bulundu. İbrahim Seten yıldız isim için attığı mesajda, "Başta ben olmak üzere; Burak Yılmaz’ı yıllardır yerden yere vuran spor medyası olarak geri zekâlıyız resmen. Adam çok iyi futbolcu" diye yazdı.

İşte Burak Yılmaz için yapılan paylaşımlar;


Şenol Güneş'in yardımcısı futbol kamuoyunu şaşırtacak
FOTOĞRAF 9
Title
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk maçıyla ikinci kez milli takım macerasına başlıyor. Tecrübeli adam, ikinci döneminde ilk hedef olarak 2020yi gösterirken haziran ayından itibaren teknik ekibini oluşturmaya hazırlanıyor.
Title
​İlk olarak Arnavutluk ve Moldova maçlarını kazanmayı istediklerini söyleyen Şenol Güneş, Arnavutluk maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında mevcut teknik ekiple şimdilik yola devam edeceklerini söylemişti.
Title
Yardımcı antrenör Tayfur Havutçunun göreviyle ilgili bir tasarrufta bulunmayan Güneşin Beşiktaştaki görevinden ayrıldıktan sonra teknik ekibiyle ilgili olarak radikal hamleler yapacağı belirtildi.
Title
Sezon bitimiyle birlikte tüm ilgisini alakasını milli takıma verecek olan Şenol Güneşin milli takımdaki yardımcılığıyla ilgili düşündüğü isimlerin başında Emre Belözoğlu geliyor.
Title
Sezon sonunda futbol kariyerine son vermesi beklenen 38 yaşındaki futbolcunun Şenol Güneşin yanında teknik direktörlük kariyerine başlayacağı ve tecrübe kazanacağı ifade ediliyor.
Title
Şenol Güneş, Mili Takım teknik direktörü olarak yaptığı ilk basın toplantısında Emre Belözoğlunun takımda oluşuyla ilgili olarak, ilerleyen dönemlerde belki burada görev alır diyerek mesaj vermişti.
Title
Emre Belözoğlu, A Milli Takımında 95 resmi maça çıkarken 9 gol atmıştı. Belözoğlu, futbol kariyerinde Galatasaray, Inter, Newcastle ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giymiş ve hemen hemen bütün takımlarda iz bırakan performanslar sergilemişti.
Title
Emre Belözoğlu, futbol kariyerinde en istikrarlı dönemlerini Fenerbahçe ve Başakşehirde yaşarken Avrupada Serie A ekibi Interde 115 resmi mücadeleye çıkma başarısı göstermiş ve bu maçlarda 5 gol atıp 4 asist yapmıştı.
Title
Emre Belözoğlu, Şenol Güneş ile birlikte düzenlediği basın toplantısında “Her şeyden önce bu göreve beni layık gördüğü için sizlerin huzurunda hocamıza teşekkür ediyoruz. Biz burada, gerek saha içinde gerek saha dışında diğer takım arkadaşlarımla birlikte hocamıza yardımcı olmak için varız. Göğsümde bu şanlı bayrağı taşıdığımız sürece hiçbir zaman heyecanım bitmez. Yarın bir gün 50 yaşında evimde otururken beni milli maça çağırsalar aynı heyecanla gelirim ifadelerini kullanmıştı.
Şenol Güneş'in yardımcısı futbol kamuoyunu şaşırtacak
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk maçıyla ikinci kez milli takım macerasına başlıyor. Tecrübeli adam, ikinci döneminde ilk hedef olarak 2020'yi gösterirken haziran ayından itibaren teknik ekibini oluşturmaya hazırlanıyor.