|

Balıkesir'de yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Balıkesir tatil açıklaması!

Balıkesir'de yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Marmara Bölgesini esir alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Balıkesir Bandırma'da da kar yağışı etkili oluyor. Peki yarın Balıkesir'de okullar tatil mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
16:17 - 8/01/2017 Pazar
Güncelleme: 16:21 - 8/01/2017 Pazar
Diğer

Balıkesir'de yarın okullar tatil mi? Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.


Bandırma Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada da olumsuz hava şartlarının devam etmesinin beklenmesi nedeniyle ilçe genelindeki tüm anaokul, ilk ve ortaokullar ile liselerde yarın eğitim ve öğretime ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.



Balıkesir-Bursa karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışından dolayı yolda kayan araçlar, Balıkesir-Bursa karayolu, Susurluk ilçesi ve Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi yakınlarında ulaşımı zaman zaman durma noktasına getirdi.



Balıkesir Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, ulaşımın durma noktasına gelmesi nedeniyle Balıkesir'den Bursa yönüne giden araçların geçişine izin vermezken, karayolları ekipleri bölgede tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.



Ulaşımın durması nedeniyle araçlar uzun kuyruk oluştururken, kayan araçların kurtarılmasının ardından yolun yeniden trafiğe açılacağı öğrenildi.






#Balıkesir'de yarın okullar tatil mi?
#Okullar tatil mi?
#Balıkesir
7 yıl önce