|

Çorum deprem haberi... Son dakika Çorum'da deprem oldu!

Son dakika Haber: Çorum'da 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Çorum'da meydana gelen deprem yakın illerden Kastamonu Tosya'da da hissedildiği son dakika haberleri arasında. Çorum'daki deprem ile halk sokaklara döküldü. İlde depremden kaynaklı can ve mal kaybına dair henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. İşte Çorum deprem haberi ile ilgili sıcak gelişmeler...

Yeni Şafak
15:22 - 2/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:30 - 2/11/2016 Çarşamba
Diğer

Son dakika Çorum deprem haberi sizlere sunuyoruz. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ KANDİLLİ RASATHANESİ VE DEPREM ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ sitesinde yer alan bilgilere göre AHLATCIK-ISKILIP (CORUM) merkezli 4.7 şiddetinde deprem meydan geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 14.57'de merkez üssü İskilip olan 4,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 10,21 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.





Diğer deprem ise bu depremden 5 dakika sonra saat 15.02 civarında Yalak-İskilip merkezli olarak meydana geldi Bu deprem ise 4.1 büyüklüğünde olarak açıklandı. Son dakika depremi Çorum yerel haberleri arasında yer alıyor. Üst üste gelen iki deprem vatandaşları oldukça korkuttu. Kastamonu'da da hissedilen deprem Tosya'da halkı sokaklara döktü. En güncel ve son dakika Çorum deprem haberini detaylarını haberimizde sizlere sunuyoruz.










#Son dakika Çorum
#Çorum deprem haberi
#Kastamonu deprem
#Çorum deprem
#Son dakika
#Çorum yerel haberleri
#Son depremler
7 yıl önce