|

ABD'de kan donduran olaya 16 yıl hapis cezası!

ABD'de bir alışveriş merkezinin lavabosunda doğum yapıp bebeğini öldürdükten sonra alışverişe devam eden genç kız 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yeni Şafak
11:43 - 27/02/2018 Salı
Diğer
ABD'nin New York kentindeki  bir alışveriş merkezinin lavabosunda doğum yapıp bebeğini öldüren 17 yaşındaki  Tiona Rodriguez, 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
ABD'nin New York kentindeki bir alışveriş merkezinin lavabosunda doğum yapıp bebeğini öldüren 17 yaşındaki Tiona Rodriguez, 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'nin New York şehrinde yaşayan Tiona Rodriguez (21), 17 yaşındayken bir alışveriş merkezinin lavabosunda doğum yapıp bebeğini öldürdükten sonra alışverişe devam ettiği için 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Rodriguez'in, bebeğini çantasına koyup alışverişe devam ettiği, o sırada çantasından şüphelenen güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandığı ortaya çıktı.


Bebeğini öldürdüğünü kabul eden Rodriguez, üçüncü kez doğum yaptığını ve duygusal stres altında olduğu için bu şekilde davrandığını söyleyerek kendisini savundu.

#ABD
6 yıl önce